Оккупация Крыма. 5 марта

Среда, 5 марта 2014, 12:36

Пророссийские активисты усилили блокаду штаба ВМС ВС Украины и не пропустили на территорию представителей медицинской службы.

Стало известно, что  в Крыму находятся не только военные из частей Черноморского флота РФ, но и мотострелковый батальон из Чечни, десантники из Ульяновска и бойцы специального назначения из Краснодарского края. 

Ситуация накаляется. 

Сортировать
20:36

ПОВНА ІСТОРІЯ ПРО 33 ТИСЯЧІ ПЕРЕРАХОВАНИХ КОШТІВ УКРАЇНСЬКИМ ВІЙСЬКОВИМ У ФЕОДОСІЇ

Як я вже писала, ми сьогодні перерахували 33 тисячі гривень хлопцям з Феодосійського батальйону морської піхоти. Я здзвонилась з командиром частини Дмитром Делятицьким. А він вже з'єднав мене з чудовим військовослужбовцем Антоном. 

Нам дали номери 11 карток. Основний принцип – потрібні картки Приват, щоб було легше перерахувати. Антон розповів, що під час шикування всій частині повідомляють про те, яку допомогу вони отримують. Про наші 33 тисячі теж повідомили. 

"Знаєте, ця допомога стала для нас дуже приємною несподіванкою. Ми навіть не знали, що так все обернеться. Завдяки вашій допомозі ми почуваємось впевненіше", - сказав мені зараз ввечері Антон.

За його словами, поки кілька людей зняли по 1,5 тисячі гривень. Бо всі ж одночасно не можуть вийти з заблокованої частини, яка насправді перебуває у стані підвищеної бойової готовності.

Хочу ще додати, що від ідеї карток дружин ми відмовились, бо хлопці переживають за їхню безпеку. Всі вони перебувають під пресингом. Військові отримують смски з образами і погрозами. Але тримаються! 

Всі прізвища 11 військовослужбовців, яким ВИ перерахували кошти, у мене є. Але хлопці попросили не оприлюднювати їх, поки все не налагодиться.

Вони передають вам свою подяку і продовжують захищати Україну!