В Криму скасували карантин, щоб під "Любе" відсвяткувати окупацію

Вівторок, 16 березня 2021, 12:47

Так званий "глава Криму" від РФ Сергій Аксьонов змінив указ про режим підвищеної готовності, що дозволяє масове святкування сьомої річниці незаконного "референдуму", в результаті якого Росія оголосила півострів російським.

Джерело: російський "Інтерфакс", який наводить так званий "указ" Аксьонова  

Деталі: Внесені зміни передбачають, що заборона на масові заходи не поширюється на проведення заходів, присвячених "Дню Загальнокримського референдуму 2014 року і Дню возз'єднання Криму з Росією".

Планується проведення автопробігу з Сімферополя до Севастополя, який організовує 18 березня мотоклуб "Нічні вовки", а також ряд муніципальних акцій.

Раніше аналогічні зміни вніс "губернатор" Севастополя Михайло Развожаев. Всього в місті, за даними прес-служби "регіонального уряду", пройде більше 140 заходів. У їх числі - концерт-мітинг на центральній площі за участю групи "Любе".

Передісторія:

  • Міністерство закордонних справ України закликає російське МЗС не займатися "політичним буллінгом" у відповідь на заяву про незаконність ініціативи "Кримська платформа" та марність спроб Києва повернути Крим.