2 серпня 2005

Архів

Публікації

Дитяча хвороба лівизни української журналістики

Бачите, їм не сподобалося слово "кілер" і "морда". Бачите, у них хочуть відібрати свободу слова. Заспокойтесь, панове, ніхто у вас її відбирати не збирається – про це навіть і говорити не варто. Проте варто нагадати, завдяки кому ви цю свободу отримали.

Непрямі аналогії

Те, що відбувалося двісті років тому у Франції можна накласти на сучасну Україну. Якщо побудувати аналогії, можна сказати, що шлях, на якому знаходиться Україна, ще тільки-но почався. Нас чекають: ідеологічні і економічні розчарування → зневіра → апатія → обурення → черговий Майдан → нова надія, радість і → черговий рівень самоповаги.

Приватизація революції сином Ющенка?

Були й "фінансові генії". Справді, геніально просто – приватизувати "політичні бренди помаранчевої революції", і можна розслабитися. На усе вистачить – і на ресторани, і на казино, і на шикарні апартаменти, і на багато речей, яких Петрові не заробити, хоч би він підрубував штани тисячу років. "А уяви собі, якби у Леніна були діти, і приватизували червоний прапор, серп і молот?"
Новини
21:51
Лікарі назвали стан Колесникова кризовим
Голова Донецької облради Борис Колесников перебуває в кризовому стані в реаниматологічному відділенні Донецького обласного клінічного територіального медичного
21:08
Ложкін має повернути документи радіо "Мелодія"
Представник АТ ОНІКС, яке є мовником радіо "Мелодія", Артем Глоба заявляє, що має ухвалу суду, яка зобов'язує "Український медіа-холдинг" повернути всю документацію,
20:27
На екс-мера Сум чекає стаття Колесникова?
Прокуратура сумської області порушила кримінальну справу за фактом здирництва проти колишнього Сумського міського голови Володимира Омельченка.
19:22
ПРЕЗИДЕНТ ДОРУЧИВ СТРЕТОВИЧУ НАВЕСТИ ПОРЯДОК У ГОСПОДАРСТВІ ПІСКУНА
Про це сам Стретович повідомив "Українській правді"
19:01
Тимошенко створила союз підприємців, Кінах назвав його передвиборчим кроком
Президент Українського союзу промисловців та підприємців, перший віце-прем'єр-міністр Анатолій Кінах вважає, що створення партією "Батьківщина" Всеукраїнської громадської
19:00
Польський експерт скаржиться на дурнів Ющенка, які візьмуть до себе Медведчука
Польський експерт, глава правління Східно-Європейського демократичного центру Павло Казанецький висловив занепокоєння відсутністю позитивних змін в системі державного управління в Україні після зміни влади.
18:26
Григоришин оплачує перельоти запорізького губернатора?
Запорізькі соціалісти вимагають від органів прокуратури перевірити інформацію щодо незаконної оплати комерційною компанією чартерних перельотів губернатора Запорізької
18:10
Колесникова в Донецьку зустріла "Швидка". Він в реанімації
Звільнений у вівторок з-під варти голова Донецької обласної ради Борис Колесников прибув у Донецьк.
17:00
Скриньки для голосування обійшлися Україні в зайві 3 млн гривень
У Донецькій області порушено кримінальну справу щодо посадових осіб одного з колективних малих науково-виробничих підприємств.
15:40
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗВІЛЬНИВ КОЛЕСНИКОВА З-ПІД ВАРТИ
Суддя апеляційного суду Києва Ірина Сілкова винесла рішення про звільнення з-під варти голови Донецької облради Бориса Колесникова й зміни запобіжного заходу на підписку про
15:22
Ціни на м'ясо знову виростуть
Державна інспекція контролю за цінами прогнозує подальший ріст цін на м'ясо і відносну цінову стабільність на інші продукти.
15:15
Кінах почав створювати свій блок?
Голова партії промисловців і підприємців України Анатолій Кінах і лідер Демократичної партії України Ганна Антоньева підписали угоду про співробітництво партій.
14:52
З 1 вересня на реєстрацію малого бізнесу знадобиться один день
З 1 вересня 2005 року строк реєстрації малого бізнесу й післяреєстраційних процедур буде скорочений до 1 дня.
14:51
В Донецьку знайшли докази фальсифікації виборів
В офісі донецького підприємства виявлено документи, які могли бути задіяні у фальсифікації виборів.
14:33
СИН ЮЩЕНКА ПОЧАВ "ЗАХИЩАТИ" СИМВОЛІКУ РЕВОЛЮЦІЇ, КОЛИ НА НЕЇ УЖЕ НІХТО НЕ ПОСЯГАВ
Реєстрація символіки виборчої кампанії Віктора Ющенка на його родину проводилася винятково з метою юридичного захисту брендів, і про жодне комерційне їх використання не йдеться.
13:51
Томенко повчає Литвина і Януковича
Віце-прем’єр Микола Томенко застерігає спікера Володимира Литвина та Віктора Януковича, які, за його словами, шукають політичної підтримки в офіційному Кремлі, від повторення помилок минулих виборів.
13:46
Міністр Тимошенко і Янукович посперечались на тему грошей
Міністр праці та соціальної політики В’ячеслав Кириленко повідомив, що номінальна заробітна плата у червні 2005 року порівняно з червнем 2004 року зросла на 36,9 відсотка і становила 823,10 грн.
13:34
Різак сидітиме і далі, хоч на нього приїхало подивитись півкерівництва СДПУ(о)
Закарпатський апеляційний суд вирішив залишити секретаря Закарпатської обласної організації СДПУ(о), екс-губернатора цієї області Івана Різака під вартою до 12 вересня.
13:10
Мер Запоріжжя не боїться суду, бо в Порошенка було 10 справ
Мер Запоріжжя Євген Карташов, підозрюваний у зловживанні службовим становищем, заявив, що готовий стати перед судом, і скористається послугами адвоката, як тільки йому буде висунуто обвинувачення.
13:07
ПОРА отримала свідоцтво і посіла 127 місце
Громадянська партія "Пора" в понеділок отримала свідоцтво про реєстрацію політичної партії від 23 березня 2005 року та посіла 127 місце у переліку партій.
12:49
Хорошковський може прийти на "Інтер" восени і принесе інвестиції
Голова правління телеканалу "Інтер" Влад Ряшин заявляє, що 17 вересня відбудуться збори акціонерів "Інтера", на яких буде прийнято остаточне рішення про те, хто стане головою наглядової ради.
12:03
Зустріч Литвина з Путіним ледь не зірвалася, але він міг побігати в ресторані
Зустріч спікера Верховної Ради Володимира Литвина і президента Росії Володимира Путіна в Москві могла не відбутися.
11:43
Червоненка зупинили прикордонники
Президент Віктор Ющенко минулі вихідні провів у родинному колі та побував із своїми дітьми у дельфінарії.
11:30
Використати слово "Так!" і підкову без сина Ющенка не можна
Сину президента Андрію Ющенку належать авторські права на символи помаранчевої революції - напис "Так!", підкову й інші зображення.
11:18
Україна може розраховувати на інвестиції торгових концернів
Україна увійшла в трійку країн світу з найкращими передумовами для інвестицій міжнародних торгових концернів.
11:03
Ющенка можуть викликати до суду?
Печерський районний суд Києва одержав скаргу громадянина Володимира Колесниченка на "неправомірні дії президента України".
11:03
Луценко домовиться з росіянами про видачу Бакая, Щербаня і Білоконя
Міністерство внутрішніх справ України планує провести переговори з МВС Росії і домовиться про видачу російською
10:48
В Ізраїлі пишуть, що Україна влаштувала контрабанду крилатих ракет
Впливова ізраїльська газета "Гаарец" наполягає на тому, що Ізраїль та Україна обговорювали тему можливого повернення крилатих ракет, що незаконно потрапили до Ірану.