1 серпня 2005

Архів

Публікації

Приколы нашего государства или Особенности национального декларирования доходов

Виктор Андреевич на свои трудовые сбережения приобрел земельный участок в размере 54 596 кв.м. и жилой дом общей площадью 370 кв.м. Однако, в отличие от Януковича Ющенко хранит свои сбережения исключительно в денежной форме. Одно из самых больших достоинств Ющенко заключается в умении содержать свое имущество с самыми минимальными издержками.

ДПА - проти Незалежної медіа-профспілки України

У всіх, хто створював Київську незалежну медіа-профспілку і хто потім приєднався та доклав зусиль, щоб невеликий профспілковий рух перетворився на справжню діяльну організацію, – є тільки два виходи. Забути про всі профспілкові плани і змиритись. Або вийти до податкової і відстояти своє право бути неприбутковою організацією.

Перспективи парламентсько-президентської системи в Україні: з вогню та й у полум'я?

Демократія – це можливість висловити свою точку зору, сказати своє "так" або "ні", і схилитися перед волею більшості. А поведінка нардепів – це виставляння себе, та й України загалом, на посміховисько, і до демократії має лише дуже опосередковане відношення. Наразі очевидним є одне: рівень демократичної культури в Україні не настільки високий, щоб штурвал влади передати в руки парламенту.
Новини
21:36
УБИВЦЯ ГЕТЬМАНА ВІДМОВИВСЯ ВІД СВІДЧЕНЬ. Піскуну це не заважає
21:33
Піскун повідомив, куди відправить Пукача відразу після затримання
Експертизу тіла вбитого журналіста Георгія Гонгадзе буде закінчено до кінця серпня і буде долучено до тих матеріалів справи для направлення до суду.
19:03
Кірєєв призначає людей Медведчука і скасовує доручення Ющенка?
Заступник голови Державної податкової адміністрації Микола Катеринчук заявляє, що голова ДПА Олександр Кірєєв призупинив доручення президента Віктора Ющенка про розширення його повноважень, після чого Катеринчук написав заяву про відставку.
18:46
Американський захисник Колесникова знає, що його не відпустять
Американський адвокат голови Донецької облради Бориса Колесникова Ричард Хайбі заявляє, що утримання його підзахисного під вартою незаконне, однак прогнозує
18:17
Генпрокуратура завершила перший етап слідства у справі Гонгадзе
Генпрокуратура завершила перший етап розслідування справи Гонгадзе і готова ознайомити з матеріалами мати та дружину журналіста.
17:46
Тимошенко продасть "Криворіжсталь" у півтора рази дешевше?
Кабінет міністрів може призначити стартову ціну "Криворіжсталі" у півтора разу дешевше її реальної вартості.
16:51
На тих, хто зробив з Ющенка фашиста, завели справу
Прокуратура Донецька порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем і пропаганди насильства в Донецьку через розміщення в 2004 році плакатів з антирекламою тоді кандидата в президента Віктора Ющенка.
16:41
Син Ющенка заробляє символікою помаранчевої революції?
Син президента Віктора Ющенко - Андрій володіє авторськими правами на політичні бренди "помаранчевої революції", стверджує перший заступник глави Державної податкової
16:29
Катеринчук виконав вимоги захисників журналістів
Перший заступник голови ДПА Микола Катеринчук підписав рішення про реєстрацацію незалежної медіа-профспілки України як неприбуткової організації.
15:48
Ющенко не вибачатиметься, але йому пробачать скандал із сином
Політолог Володимир Полохало прогнозує, що президент Ющенко не буде публічно вибачатися перед журналістом Сергієм Лещенком.
15:18
Турчинов пішов з партії, а від Мельниченка хоче лише плівки по Гонгадзе
Голова СБУ Олександр Турчинов заявляє, що він не підтримує випливи копромату, в тому числі оприлюднення плівок Мельниченка.
15:03
Червоненко обмінявся медаллю с російським колегою
Міністра транспорту і зв'язку України Євгена Червоненка нагороджено медаллю за розвиток транспортної інфраструктури Російської Федерації.
14:59
Щоб не було на виборах каруселей, тепер перевірятимуть і місце народження
Для проведення парламентських виборів 2006 року необхідно вдвічі більше коштів, ніж для проведення президентських виборів 2004 року.
14:40
Ющенку підвищать рівень відповідальності
У Комітеті Верховної Ради України з питань правової політики знаходиться в розробці проект закону про відповідальність президента перед народом України, внесений
13:34
Мороз не може написати гімн і влаштує конкурс самодіяльності
Соціалістична партія України оголошує відкритий творчий конкурс зі створення гімну СПУ.
12:54
Катеринчук повернеться, якщо Ющенко дасть йому більше повноважень
Заступник голови Державної податкової адміністрації Микола Катеринчук, який заявив про свою відставку, не виключає можливості залишитися на посаді у випадку розширення його повноважень з кадрових питань.
12:28
Ківалов вважає, що ім'я Ющенка йому допоможе
Одеський міжнародний гуманітарний університет, заснований Юридичною академією, президентом якої є екс-голова ЦВК Сергій Ківалов, звернувся до президента Віктора
11:36
Росія потроїть для України ціни на газ
Голова російської газової компанії "Газпром" Олексій Міллер заявив, що Росія планує потроїти ціни на газ для України.
10:56
НА "1+1" І КАНАЛІ ПІНЧУКА ЗМІНИЛИ КЕРІВНИЦТВО
На зборах Ради директорів телеканалу "Студія "1+1" за участю його співвласників Олександра Роднянського і Бориса Фуксмана були зроблені кадрові перестановки.
10:39
Могилевич відхрещується від Росукренерго
Бізнесмен Семен Могилевич спростовує свою причетність до відмивання грошей через "РосУкрЕнерго".
10:36
Давидович не витрачав на вибори зайві 100 мільйонів
Голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович спростував інформацію про те, що ЦВК перевитратила 100 мільйонів гривень бюджетних коштів.
10:18
Весілля дочки Тимошенко відбудеться у старовинному замку
Весілля дочки прем’єр-міністра Євгенії Тимошенко та Шона Карра відбудеться у старовинному замку Ріплі у графстві Йоркшир.