Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський може прийти на "Інтер" восени і принесе інвестиції

Вівторок, 2 серпня 2005, 12:49

Голова правління телеканалу "Інтер" Влад Ряшин заявляє, що 17 вересня відбудуться збори акціонерів "Інтера", на яких буде прийнято остаточне рішення про те, хто стане головою наглядової ради.

Як відомо, раніше повідомлялося, що акціонери "Інтера" внесли кандидатуру бізнесмена Валерія Хорошковського на посаду голови наглядової ради компанії. Це підтвердив Ряшин, відзначивши, що "оскільки це прерогатива тільки зборів акціонерів, то поки це рішення не має юридичної сили".

"Остаточна відповідь, хто стане головою наглядової ради, буде на зборах акціонерів, які відбудуться 17 вересня", сказав він у коментарі "Телекритиці".

За словами Ряшина, склад акціонерів поки залишився тим самим.

На питання, чи не спричинить за собою передбачуване призначення Хорошковського те, що російська компанія "Євразхолдинг", віце-президентом якої він є, стане основним акціонером "Інтера", Ряшин відповів:

"Я не знаю, тому що в даному випадку йдеться про те, що в команду "Інтера" прийде дуже могутній і професійний менеджер, яким, безумовно, є Валерій Хорошковський. І нам необхідні інвестиції. Чи будуть це гроші "Євразхолдингу" або будь-якої іншої української, російської, американської або якої завгодно компанії – неважливо".

Ряшин також відзначив, що на порядку денному, який обговорювався з акціонерами, "питання про ротації членів правління не стоїть". "Приймати ті або інші кадрові рішення - право наглядової ради. За неї мені говорити складно. Поживемо – побачимо", - додав він.

За словами голови правління, не зміниться рекламна і програмна політика каналу.

"У даному випадку я пов'язую зміни в наглядовій раді з можливістю більш активного розвитку телеканалу, з його капіталізацією, ростом технічного, технологічного і творчого потенціалу", - сказав він.

"Що стосується інформаційної політики, то нею ми вже давно не займаємося: журналісти працюють у вільному режимі, і ніяких змін тут теж не передбачається. У всякому разі, ніяких вказівок або побажань що-небудь змінити ми не одержували", - відзначив Ряшин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування