4 листопада 2003

Архів

Новини
22:03
Справа Гонгадзе: за кілька кроків від істини
Середа, 5 листопада 2003 – ключова дата у справі Гонгадзе. Пукач – це та людина, яка підійшла до Георгія увечері 16 вересня і посадила його у міліцейську машину. Більше живим Гонгадзе не бачили. Зараз Пукач перебуває в ув'язненні у Чернігові. Ізоляція зламала його. Відбулася очна ставка між заступником Пукача Бернаком і керівником радіо "Континент" Шолохом.
18:43
Литвин закрив засідання, бо Ющенко й так одержав "прекрасний піар"
Спікер Верховної Ради Литвин вважає, що з приводу подій у Донецьку 31 жовтня слід заслухати усі сторони, щоб мати вичерпну інформацію
17:47
Партія Януковича звинувачує Ющенка у спробі "радикально" захопити владу
"Боротьба Віктора Ющенка та його команди за президентське крісло свідомо перенесена до парламенту. Обрання агресивної політичної поведінки як основного інструменту вирішення поточних політичних питань
17:18
Тимошенківцям закрили рота на мітингу Ющенка?
"Ми не вважаємо, що таке ставлення представників "Нашої України" до партії, яка посіла на минулих парламентських виборах у Львівській області друге місце за кількістю набраних голосів, є партнерським."
17:05
Донецька влада: Ющенко не попереджав про з'їзд і бреше про сина Януковича
Мер Донецька заперечив, що фірма "Плазма" належить синові Януковича: "Це чистої води брехня. Коли це заявляє лідер цього самого, це звучить неетично". Мер роз'яснив, що всі студенти мали право іти з занять на мітинг проти Ющенка. До "УП" надійшли відповіді губернатора Донецької області Близнюка.
16:58
БІЛЬШІСТЬ ПОКИ НЕ ЧІПАЄ ЛИТВИНА, АЛЕ МОЖЕ ЗНЯТИ ЗІНЧЕНКА
За словами Задорожнього з юридичної точки зору можлива постановка питання про переобрання спікера, у той же час він підкреслив, якщо і буде підніматися
16:24
Васильєв буде справи відкривати, як пироги пекти?
"Васильєв це та людина, що знає прокурорську роботу, - вважає Близнюк
15:28
Мороз просить захистити його від Медведчука
Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз звертається до голови Верховного суду Маляренка і голови Вищої ради юстиції Ківалова з проханням надати правову оцінку діям Віктора Медведчука.
15:05
Журналістів від Азарова сховав охоронець
У блокуванні журналістів у прес-центрі уряду 17 вересня під час виходу віце-прем‘єра Миколи Азарова з засідання уряду, на якому обговорювалося питання ЄЕП, винен "один з працівників служби державної охорони".
14:31
Верховна Рада боїться пожежі, яку влаштують журналісти
Прес-служба Верховної Ради може позбавити акредитації тих журналістів, які у стінах парламенту палитимуть.
14:07
Темник. Продовження
Це 9 запитань для Ющенка, які згадані у листі заступника Медведчука Загороднього до губернаторів. У тексті циркуляру вказано, що як "додаток" з ним ідуть питання, які повинні "ставитися під час проведення форуму особисто Ющенку". Також місцевій владі необхідно "провести відповідний інструктаж осіб, які будуть їх задавати". У циркулярі зазначається: "таємно".
13:23
Кучма злякався, що нестиме відповідальність за смерть Геннадія Тимошенка
Юлія Тимошенко вважає, що клопотання Леоніда Кучми перед судом про зміну запобіжного заходу для Геннадія Тимошенка викликано переляком президента перед можливістю скандалу.
12:38
АП заборонила заслуховувати силовиків про події у Донецьку
Лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що засідання Верховної Ради у вівторок було зірвано через те, що більшість отримала "вказівку" з адміністрації президента не допустити заслуховування силових міністрів щодо подій у Донецьку.
11:17
"Бєспрєдєл" навколо Спілки письменників
Через те, я вам ще раз кажу, якби не Медведчук, якби не Адміністрація Президента, хто б сьогодні знав про Наталю Околітенко і про їхні збори у лісі? Хто б їх возив на автобусах Адміністрації Президента (автобуси з номерами "АП")? Хто б їм накривав пишні столи в лісі (а столи ломилися, бідні письменники в житті своєму цього не бачили)?
11:11
ЛИТВИНА ЗАБЛОКУВАЛИ. ВІН ЗАКРИВ ЗАСІДАННЯ
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин у вівторок достроково закрив ранкове та вечірнє засідання Верховної Ради.
10:59
КУЧМІСТИ ГОТОВІ ВІДДАТИ МАРТИНЮКУ МІСЦЕ ВАСИЛЬЄВА
Позафракційний депутат Олександр Волков упевнений, що парламент підтримає кандидатуру першого заступника голови Верховної Ради Геннадія Васильєва на посаду генерального прокурора.
10:32
США пропонують Україні контракт по "Одеса-Броди"
Посол США в Україні Джон Гербст пропонує Україні укласти контракт з американською компанією щодо підтримки використання трубопроводу "Одеса-Броди" у європейському напрямку.
10:13
На Кучму в Донецьку чекає та ж доля, що і Ющенка?
Є багато прийомів, які допомагають перемогти не дуже популярним політикам. Одним із найсвіжіших прикладів застосування "ще гірший варіант"-технології є перемога на президентських виборах у Франції Жака Ширака. Яким же чином можна боротися з Ющенком? По-перше, взагалі скасувавши вибори...
09:44
Хоча Симоненко підтримав Ющенка, усій Верховній Раді начхати на події в Донецьку
Верховна Рада не ухвалила рішення створити тимчасову слідчу комісію в зв'язку із подіями у Донецьку.
09:39
Замість "Янукович - наш президент" будуть скандувати "водке - да!"
"Інша сила може найняти тих самих бандитів та торгівців, залити їм за комірець вже не "Сармат", а інше питво, і з їхньою допомогою змінити чинний режим на інший", - наголошує Микола Томенко.
09:31
Гербст: Якщо хтось маніпулюватиме виборами, США не будуть друзями Україні
Сполучені Штати не можуть бути союзниками чи навіть дуже добрими друзями з тими країнами, які "топчуться по принципах, які американці вважають дуже важливими".
09:21
Грищенко погрожує Росії: після конфлікту Тузли не буде ЄЕП?
Грищенко повідомив, що в ході переговорів із президентом Казахстану обговорені питання економічного співробітництва і реалізації багатобічних проектів, спрямованих на розвиток економіки країн, зокрема, постачання енергоресурсів
09:17
Росія більше не хоче танцювати передвесільні танці і підганяє Україну з питанням "Одеса-Броди"
Президент російської компанії "Транснефть" Семен Вайншток не виключає, що проект реверсного використання "Броди-Одеса" може не здійснитися.