15 травня 2001

Архів

Новини
20:58
Рабінович купить НТВ для виробництва кіно
20:45
Повезло ментам!
Килерів вбивають в дев'яти випадках з десяти. Кому, як ні міністру ВС знати про це. Так, якщо він запевняє, що вбиті є вбивцями Гонгадзе, то чому поспішив звести все на "битовуху", а не відпрацював версію про те, що вбиті були найнятими кілерами?
19:59
Генпрокуратура оскаржить рішення щодо Тимошенко
19:46
Похорон Георгія знову відкладається
Мама Георгія Гонгадзе у вівторок в прокуратурі ознайомилася з документами всіх експертиз, починаючи з першої, отриманої відразу після виявлення тіла у Таращі, і закінчуючи найостаннішою, американською...
18:28
Медведчук переміг Ющенка
Віктор Медведчук у квітні став більш впливовою фігурою, ніж прем'єр Віктор Ющенка і посідає друге місце після президента Кучми. Наступним в рейтингу впливовості політиків, на четвертому місці, стоїть посол США в Україні Карлос Паскуаль.
17:14
У вбивстві Георгія Гонгадзе немає політичного мотиву?
Вбивство журналіста Георгія Гонгадзе розкрите, слідство має в своєму розпорядженні комплекс доказів, в тому числі природних, які свідчать про те, що цей злочин носив випадковий характер і був скоєний з хуліганських мотивів, заявив міністр ВС Юрій Смирнов. На це різко прореагував Микола Обиход, заступник генпрокурора: "Такі висновки не входять до компетенції міністра".
16:29
Бомбу в парламенті не знайшли
15:42
Медведчука та Гавриша скоро звільнять?
15:05
Суслов не вважає свої шанси стати прем'єром "дуже великими"
14:32
"Єслі Родіна скажет надо", Кінах буде прем'єром
14:29
Відбулися 4 зібрання ініціаторів референдуму. Планується 250
14:12
Затримані активісти УНА-УНСО починають голодування
12:30
Тимошенко залишили на свободі
11:54
Хто вбив Георгія Гонгадзе?
16 травня минає 8 місяців з часу вбивства Гонгадзе. За цей час запитань в цій справі стало набагато більше, аніж відповідей. Фракція "Лівий центр" ставить перед Генеральною прокуратурою 19 головних запитань щодо справи Гонгадзе.
10:30
"Інтер", СТБ, ICTV і "Новий канал" захищають Нацраду з питань телерадіомовлення
10:12
Кучмі назвали вбивць Гонгадзе?
Слідство "практично вийшло" на вбивць Георгія Гонгадзе. Так вважає Кучма, який в черговий раз зробив сенсаційне зізнання на російському телебаченні.