23 березня 2001

Архів

Новини
21:16
Знову в бій: засмаглий Кучма і відпочила опозиція
Кучма нарешті виспався - у суботу він повертається до Києва. Вже відомо й ім'я жертви, що відчує на собі силу зміцнілого рукостискання "гаранта" - президент ФІФА Зепп Блаттер, нагороджений орденом "За заслуги". Разом із колегою Кучма відправиться на футбол.
18:55
"Локшина" від Зленка
За словами Анатолія Зленка, "сім'я журналіста відмовилася надати необхідну допомогу експертам ФБР". І ні пари з вуст про те, що родина Георгія насправді наполягає на проведенні широкомасштабної експертизи яка б визначила не лише приналежність "таращанського тіла", а й дату і причину смерті.
17:20
Азаров: "Єслі началі давіть, ми должни прідавіть!"
Нові розшифровки записів Мельниченка, оприлюднені українською службою "Свободи" – діалог "гаранта" з головою Державної податкової адміністрації. Спочатку Азаров розповідає про важелі впливу на газету "Сільські вісті".
14:14
Юлія Тимошенко свідчила в Печерському суді
У понеділок суд ухвалить остаточне рішення у справі за поданням адвоката Юлії Тимошенко про зміну санкції на її арешт.Сенсацією, яку обіцяв суддя печерського райсуду Микола Замковенко, виявилася появою у суді самої Тимошенко.
13:43
Ющенко прогнувся. Але зовсім трошки
Оскільки боїться "троянського коня" в обгортці
"Непогану" зустріч із фракціями більшості Ющенко провів у п'ятницю. За її підсумками прем'єр уперше погодився на "еластичну" кадрову політику. Тепер прем'єр вважає, що пропозиції фракцій на крісла в уряді "варто враховувати".
12:06
Шерлокі Холмси на службі у Кучми
Сума контракту "дуже велика", розслідування триватиме 2-3 місяці
У генпрокуратури з'явився конкурент - американське приватне детективне агентство "Кролл" буде розслідувати справу Гонгадзе. Замовником роботи для майстрів розшуку виступила партія Віктора Пінчука "Трудова Україна", яка розраховує знати правду вже влітку.
Реклама: