22 березня 2001

Архів

Новини
20:53
Порятунок Євразії
Якщо подивитися з Туреччини убік Кавказу і Чорного моря, то можна побачити, що в Євразії з'явилася кризова дуга. Вона являє собою реальну погрозу інтересам США і Європи. У результаті доведеться витратити багато років, якщо не десятиліть, на важку і дорогу роботу з рішення численних проблем.
19:56
Біля стін Київського університету мітингували студенти
За версією ректора, це не його студенти
Члени громадського комітету опору "За правду" провели у четвер засновницькі збори біля стін Київського національного університету імені Тараса Шевченка і поклали до стін вузу рятувальний круг з написом "Відставка".
19:38
По барабану…
…Кучмі листи "Репортерів без кордонів". Однак у четвер "гарант" одержав чергове послання із Парижа. "Репортери" закликають після звільнення Кравченка провести нове розслідування справи Гонгадзе і залучити до цього західних експертів, а також спостерігача-судмедексперта від "Репортерів".
17:42
Парламентська більшість готова йти проти президента?
У складі фракцій більшості знайшлися депутати, які вважають недоцільним присутність Леоніда Кучми на підписанні угоди, на необхідності чого наполягають уряд і більшість фракцій.
16:49
Прометеї від Аркаші
І жаль тільки, що статуетка носить назву "прометей", бо жаль Прометея міфічного: в Україні часів Кучми довели, що навіть таке ім‘я різні "аркашо-богуцькі" можуть зробити символом продажності…
16:22
Вітчизняні фахівці розписалися в безсиллі за себе і весь світ
Проте ФБР вже почало нову експертизу
Ніхто у світі не зможе назвати причину смерті людини, тіло якої було знайдено під Таращею. У цьому упевнений головний судмедексперт країни Юрій Шупік. Але ФБР ще з початку березня проводить експертизу таращанського тіла, яка досі не завершена за браком додаткових зразків трупного матеріалу.
15:19
Ізольовану Тимошенко почули в Європі
Справа Тимошенко вслід за справою Гонгадзе стає ще однією темою для Ради Європи. Делегація ПАРЄ планує зустрітися з лідером "Батьківщини" під час найближчого візиту до Києва. Крім того, поводження з ув’язненою екс-віце стурбувало Європейський комітет із запобігання катувань.
14:02
Смерть "від президента України"
У одному з українських дитячих будинків від голоду з початку цього року померло 16 вихованців. Їх трупи відвозили на автомобілі швидкої допомоги, який подарував Президент Леонід Кучма.
13:52
Партії рвуться до влади
Всупереч волі "гаранта"
Депутати все рівно хочуть обиратися до наступної Верховної Ради тільки за партійними списками. Фракції комуністів, соціалістів, правих партій і навіть об'єднана СДПУ підтримали новий закон про вибори на пропорційній основі.
12:08
У Миколи Княжицкого серйозні проблеми
Фракції Народного Руху України і "Реформи-Конгрес" в Верховній Раді мають намір до 1 травня відкликати Миколу Княжіцкого з Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.
11:23
Депутатів все ж хвилюють події 9 березня та зміни до Конституції
Верховна Рада України в четвер створила тимчасову слідчу комісію з розслідування обставин подій у Києві 9 березня, направила до Конституційного Суду опозиційний проект змін до Конституції та відклала день уряду.
11:00
Події 9 березня все ж хвилюють депутатів
Верховна Рада України в четвер створила тимчасову слідчу комісію з розслідування обставин подій у Києві 9 березня. Представник президента в парламенті Роман Безсмертний проголосував проти.