Тринадцятий день опору

П'ятниця, 3 грудня 2004, 23:00
18:25

Пікетувальники продовжують блокувати виходи із Верховної Ради, яка у суботу не проголосувала за зміни до закону про вибори для повторного голосування.

Нечисленні депутати, які залишилися в парламенті, а також працівники апарату переходять із Верховної Ради через підземний перехід у приміщення комітетів на Грушевського 18/2, а потім по наземному переходу до будинку парламенту на вулиці Садовій.

У самому парламенті дещо підсилено охорону. На входах побільшало людей у камуфляжі – однак це не спецпідрозділ, а люди із Управління державної охорони, які зазвичай охороняють парламент.

***

Тим часом один із координаторів акції протесту Тарас Стецьків повідомив на Майдані, що опозиція збирає 150 підписів для проведення у понеділок позачергового засідання парламенту.

За словами Стецьківа, вони також вимагатимуть від Кучми відправити Януковича у відставку. «Ми знаємо де він живе і ми уже були під воротами у Конча-Заспи, і будемо здійснювати політичний тиск».

«Я не говорю про те, що народ може оголосити його у всеукраїнський розшук – бо він же в Києві не живе!», - попередив Стецьків.

За його словами, Кучма хоче «різними манипуляціями і розводками обманути Віктора Ющенка. Кучмі це не вдастся зробити!».

18:26

У Сімферополі на центральній площі Леніна одночасно відбулися два мітинги - прихильників Віктора Ющенка і Віктора Януковича.

За повідомленням УНІАН, учасників акції на підтримку Ющенка було від 2 до 2,5 тисяч осіб, Януковича – приблизно 600 осіб.

Між учасниками акцій сталася невелика бійка. Оскільки прихильники Януковича – представники Російської громади і Кримського козачого союзу - встановили на площі Леніна 15 великих військових наметів, то місця для проведення акції прихильників Ющенка не було. В результаті вони змушені були пройти через наметове містечко до входу у Раду міністрів Криму.

Козаки спробували їх не пропустити, внаслідок чого обидві сторони кілька хвилин штурхали одні одних, доки не втрутилася міліція і не створила коридор, щоб ющенківці пройшли до місця проведення свого мітингу.

Прихильники Ющенка були з численними помаранчевими прапорами "Так, Ющенко!", а також з державними прапорами України, прапорами Криму і національними кримськотатарськими прапорами, перев'язаними помаранчевими стрічками.
Вони вітали рішення Верховної Ради і Верховного Суду України про невизнання фальсифікованих підсумків голосування другого туру виборів Президента.

Участники акції ухвалили резолюцію, у якій зажадали від українського парламенту і президента Леоніда Кучми негайно сформувати перехідний уряд "і передати йому повноваження нелегітимного Кабінету Міністрів Януковича".

Крім того, вони зажадали негайно прийняти поправки до закону про вибори президента України, які б дозволили провести 26 грудня переголосування другого туру виборів максимально демократично: заборонити використання відкріпних талонів і посилити відповідальність за фальсифікацію волевиявлення громадян. Крім того, в резолюції міститься вимога сформувати новий склад ЦВК, в якому кандидати на посаду президента мали б рівне представництво.

Учасники мітингу скандували "Ющенко!", "Україна і Крим - разом!", "Міліція - з народом!", "Разом нас багато, нас не подолати!".

Учасники іншого мітингу, який пройшов під прапорами Росії і Криму, заявили про неприйняття рішення Верховного Суду України, який скасував рішення ЦВК про перемогу Януковича на виборах. Вони тримали плакати "Нашизм не пройде", "Геть оскаженілий націоналізм", "Нет Ющенко, нет Тимошенко, долой бандеровщину" і скандували "Наш президент - Янукович!".

Міліція охороняла учасників обох акцій, щоб уникнути будь-яких інцидентів.

17:51

Микола Томенко приніс у суботу на Майдан дві новини: хорошу і погану.
"Владі вдається мобілізувати сили, щоб зупинити нашу перемогу", - сказав Томенко.

"Але є й хороша новина – ЦВК призначила нові вибори на 26 грудня, це наші вибори, це наша перемога, бо ніхто 26 грудня не зможе нас перемогти! Наш президент Ющенко!", - наголосив він.

Водночас Томенко розповів, що "з тих чи інших причин" не вдалося досягти згоди в парламенті внести зміни до закону про вибори.

"Та боротьба, яка склалася сьогодні, означає, що ми повинні бути наполегливіші. І найближчим часом доможемося наших вимог, бо не можна йти на переголосування за старих умов", - зазначив депутат.

Після нього на Майдані виступив скандальний російський журналіст Сергій Доренко, який вибачився перед українцями за дії російського президента Путіна і мера Москви Лужкова. Він заявив, що в Росії не всі такі. Він висловив сподівання, що росіяни колись теж так будуть виборювати свою свободу як українці.

"Я хочу, щоб такі намети стояли й у нас в Охотному ряду. І коли ми посадимо Путіна в залізну клітку і повеземо його містом, позичте нам Кучму, ми його посадимо поруч з ним!", - закінчив він.

****

У понеділок, 6 грудня, о 9.00 співробітники Кабінету Міністрів України планують провести пікетування Будинку уряду біля центрального входу до нього.
Про це повідомила УНІАН прес-секретар віце-прем'єр-міністра з питань ПЕК Андрія Клюєва Ганна Тимченко.

"О 9-й ранку відбудеться акція протесту працівників Кабінету Міністрів у зв'язку з блокування роботи Секретаріату КМУ учасниками акції громадянської непокори", - сказала вона.

Тимченко зазначила, що працівники уряду обурені тим, що не можуть виконувати службові обов'язки, розписувати бюджетні доручення, в тому числі соціальні, по регіонах.

Крім того, через акції протесту співробітники апарату уряду не можуть отримати зарплату.

"Працівники апарату Кабінету Міністрів, середня зарплата яких, до речі, не перевищує 300 грн. на місяць і які не мають інших джерел доходів, не можуть отримати зарплату, тому що в заблокований будинок не доставляють зарплату", - зазначила Тимченко.

Вона зазначила, що в пікетуванні Будинку уряду можуть взяти участь до півтори тисячі співробітників Кабінету Міністрів.

16:36

До уваги керівників транспортних підприємств та усіх власників пасажирських транспортних засобів!

Штаб Ющенка закликає допомогти учасникам мітингу протесту з інших міст, які нині повертаються з Києва додому.

Прохання, якщо є така можливість, надати їм безкоштовний транспорт для переїзду до Львова, Тернополя, Рівного та інших міст України.

Звертатися до штабу Ющенка за адресою:

Український Дім, Хрещатик, 2 (відділ відправлення).
Телефон: (044) 492-70-74.

Електоронна пошта: vsirazom@ukr.net

16:30

Учасники акції, які зібралися біля парламенту, зустріли рішення парламенту криками й свистом.

Як передає 5 канал, вони оточили парламент, стали кричати й свистіти і не випускають депутатів з парламенту.

Разом з тим, деяким депутатам очевидно вдалося вийти з будинку Ради, оскільки, як повідомляє кореспондент телеканалу, учасники акції "освистали" Нестора Шуфрича, Степана Гавриша й Петра Симоненка.

За словами кореспондента, пікетувальники привітали Тимошенко, а Мороза слухали мовчки.

У той же час РІА "Новості" повідомляє, що кілька тисяч прихильників опозиції, які пікетують будинок парламенту з ранку, відмовляються випускати депутатів з будинку Верховної Ради.

Люди бурхливо висловлюють своє невдоволення тим, що парламенту так і не вдалося в суботу прийняти ніяких рішень.

У юрбі звучать гасла: "Не відпускати!" й "Працювати!". "Дармоїди" - дружно скандують пікетувальники.

Настрій мітингуючих досить рішучий, однак поки далі словесних випадів справа не дійшла.

16:07

Наметовий табір стоятиме на Хрещатику в Києві рівно стільки часу, скільки необхідно для встановлення демократії в Україні.

Про це в суботу заявив комендант табору Тарас Логінов, додавши, що такої думки усі жителі табору. Проте, Логінов підкреслив, що у кожного жителя свої цілі перебування в таборі і кожен особисто приймає рішення щодо доцільності свого перебування на Хрещатику.

Але при цьому всі впевнені, що Верховна Рада повинна прийняти зміни в законодавство, зокрема - в Закон Україні "Про вибори президента України".

Логінов зазначив, що, завдяки чіткій організації, наметовий табір ще довгий час може перебувати на Хрещатику. Жителями табору організовано цілодобову охорону периметру, необхідну для запобігання можливим провокаціям, яких, за інформацією Логінова, за весь час існування табору було немало.

Так, в перші дні в табір масово почали навідуватися бродяги, яких ввічливо просили піти, не рідкість візити нетверезих людей, що намагалися "влаштувати неадекватну бесіду, яка могла закінчитися бійкою, проте до цього не дійшло".

На переконання Логінова, "наметове містечко є джерелом сили, і протилежна сторона прагнутиме або знищити це джерело, або дискредитувати його".

Що стосується забезпечення табору продовольством, то, за словами коменданта табору, в перші дні була проблема, пов'язана з величезною кількістю продуктів, що приносили кияни.

"Ми не встигали не тільки використовувати продукти, а й просто сортувати, і були змушені велику їх частину передавати в дитячі будинки і в регіони", - повідомив Логінов. На сьогодні табір забезпечений продуктами повною мірою, "проте, це все ж таки не повноцінне харчування", вважає він.

Логінов також повідомив, що 80-90% усіх продуктів, які в даний момент є в таборі, були принесені жителями столиці, а також столичними підприємствами.

Комендант зазначив, що на даний момент табір має свій сайт www.nepokora.com.ua, на якому всі охочі можуть ознайомитися з останніми новинами наметового містечка, а також взнати, що потрібно його жителям.

При цьому Логінов зазначив, що, незважаючи на суворі умови проживання, жителі табору не забувають і про особисте життя. Так, за його словами, за 13 днів існування наметового містечка, його жителі відсвяткували три весілля і ще одне відбудеться найближчим часом.

16:02

У суботу на Майдані Незалежності виступить лідер російського гурту "ДДТ" Сергій Шевчук.

Про це повідомив ведучий мітингу.

***

У суботу в Одесі пройшов мітинг прихильників Віктора Януковича, в якому взяли участь близько 10 тисяч чоловік.

Виступаючі висловлювали свою незгоду з рішенням Верховного Суду про проведення переголосування й вимагають проведення повторних виборів.

Також вони заявляли, що вважають законно обраним президентом Віктора Януковича.
У виступах звучала підтримка рішенням з'їздів у Сіверодонецьку й Харкові, а також висунутій раніше в Одесі ініціативі можливості створення самоврядної економічної території "Новоросійський край".

Керівник громадської організації "Єдина Батьківщина" Валерій Кауров заявив на мітингу, що одесити готові дати відсіч штурмовим загонам із Західної України, які, за його словами, прибудуть в Одесу.

Міський голова Одеси Руслан Боделан, який виступав на мітингу, заявив про створення в місті Антикризового центру, який вживатиме заходів зі стабілізації ситуації. Він також сказав, що не збирається виїжджати за кордон й у важкі хвилини перебуватиме разом з одеситами.

Участники мітингу також заявили про те, що відправили на Майдан Незалежності до Києва для прихильників Віктора Ющенка валер'янку, а школярі міста вийшли на суботник для збору металобрухту для металургійних комбінатів Донецька.

Після завершення мітингу його учасниками у Привокзальному сквері було висаджено Алею примирення.

16:00

Близько 200 прихильників Віктора Януковича з Полтави зібралися біля його центрального штабу – кінотеатру "Зоряний" в Києві.

Як передає кореспондент УНІАН, це переважно молоді люди, які тримають у руках біло-блакитну символіку. Вони заявляють, що прибули з Полтави.

Водночас, кореспонденту не вдалося поговорити з керівником цієї групи. Самі ж прихильники Януковича поки що не знають подальших планів своїх дій, а також не знають, на який термін вони залишаться у Києві.

Як повідомило близьке до штабу Януковича джерело, і неділю його прихильники планують пікетувати Кабінет Міністрів України.

У приватних розмовах прихильники Януковича також скаржилися на мера Києва Олександра Омельченка, який нібито відмовився надати їм приміщення для ночівлі.

3 грудня прес-службі Української народної партії повідомила, що в Полтаві студентів за 400 грн. запрошують їхати до Києва для вчинення провокацій. Як повідомив один з відвідувачів громадської приймальні Віктора Ющенка, студентів одного з полтавських вузів, які мають заборгованості перед навчальним закладом, "запрошують" їхати до Києва для вчинення провокацій.

Групу, яка мала виїхати з Полтави, екіпірували оранжевими накидками з символікою Ющенка. Хлопцям уже видали газові балончики та гроші – по 400 грн. Обіцяють ще видати ножі. Провокатори в помаранчевій амуніції отримали завдання чинити хуліганські дії на вулицях столиці, щоб у людей складалося негативне враження про прихильників Ющенка.

 
 
14:10

Штаб наметових містечок "911" звертається до усіх громадян по підтримку.

Як повідомили УНІАН у штабі, наметовому містечку біля Будинку профспілок потрібні:

- одноразовий посуд
- миючі засоби
- кип'ятильники
- мед, продукти, чай, кава

Український дім:

- їжа, вода
- спідня білизна

Будинок офіцерів:

- їжа, вода
- спідня білизна
- зубна паста і щітки
- гребінці

склад на Бесарабці:
- їжа, вода

наметове містечко на Хрещатику:

- мотузка
- лопати
- мітли
- великі намети
- обігрівачі

на вул. Грінченка, 1:

- теплий одяг, взуття

Головпоштамт:

- продукти
- одноразовий посуд
- сміттєві пакети

Телефони штабу: 8(066)174-42-91, 8(066)120-96-91, 8(066)141-66-16, 8(097)793-93-10, 8(097)449-07-34, 8(097)438-46-18

В Українському домі, будівлі Київради та Будинку профспілок працюють їдальні.

Готель "Голосіївський" потребує коштів для розселення.
Рахунок 2600220559 в АКБ "Укрсоцбанк" МФО 300023 ОКПО 03358529,
призначення "За проживання у готелі згідно замовленню № 18725 від 25.11.2004".

Щовечора навпроти Пасажу діє сцена, де проходять концерти для мешканців наметового містечка. Колективи, які бажають взяти участь у концертах, можуть звертатися до Штабу "911".

13:20

Перед будинком українського парламенту, де в суботу розглядаються законопроекти про політреформу й зміни в закон про вибори президента, організований пікет прихильників Віктора Ющенка.

За даними міліції, перед Верховною Радою зібралося близько 20 тис. осіб.

Вони не блокують вхід до парламенту, скандують: "Ющенко", Нас багато, і нас не подолати".

Акція проходить мирно. Міліція стоїть ланцюгом по периметру будинку парламенту.

13:06

Людям на Майдані - учасникам мітингу на підтримку демократії і чесних виборів в Україні – необхідна ваша допомога.

Терміново потрібні:

Фосфалюгель гель 16г пакет х 20 50
Дротаверин табл. 0.04г х 12 100
Карсил драже 35мг х 80 50
Фестал драже х 100 100
Гексавіт драже банка х 50 500
Ундевіт драже х 50 500
Ліотон 1000 Гель (1000 ЕД/г) 50г туба x 1 15
Індовазін гель 45г туба х 1 30
Каптоприл табл. 25мг х 40 30
Каптопрес табл. х 20 (10х2) 50
Герпевір-КМП 2,5% мазь 15г туба х 1 200
Фторокорт мазь (1мг/г) 15г туба х 1 20
Хлоргексидин біглюконат 0,05% р-р 100мл фл. х 1 300
Ампіокс капс. 0,25г х 20 100
Лінкоміцину г/х 30% р-р д/ин. 1мл амп. х 10 15
Лінкоміцину г/х капс. 0.25г х 20 (10х2) 100
Ципрофлоксацин таб. п/о 0.25г х 10 50
Ципрофлоксацин табл. п/о 0.5г х 10 50
Ацикловір-Дарниця табл. 0.2г х 20 (10х2) 100
Себідин таб. д/смоктання х 20 500
Інгаліпт аер 30 мл балон х 1 150
Каметон аэр. 30г балон х 1 150
Ацетилцистеїн ФС табл. п/о 200мг х 20 (10х2) 100
АЦЦ-200 порошок д/пригот. перорал. розчину (200мг) 3г пакет х 20 100
Амброксол табл. 30мг х 20 200
Піпетка №1 1000
Помада гігієніч х1 1000
Стериліум 1кг 20
Шампунь (в разових пакетах) 1000
Телефонна картка KyivStar 5
Телефонная карточка UMS 5
Телефонная карточка Jeans 5

Крім того, для медичної службы Комитету національного порятунку необхідні:
Аквафреш М'яко-М'ятна зубная паста в тубі 50мл x 1 100
Пропосол аер. 25г балон х 1 50
Фармасептик 1,4% розчин 120мл фл. х 1 40
Настойка эвкаліпта 25мл фл. х 1 10
Гастерин гель 16г пакет х 20 30
Фосфалюгель гель 16г пакет х 20 10
Альма-Гал сусп. 180мл фл. х 1 50
Маалокс сусп. д/перорал. застосування 15мл пакет х 30 5
Ранітидин таб. п/о 0.15г х 10 300
Омепразол капс. 0.02г х 10 30
Омепразол капс. 0.02г х 30 30
Папаверину г/х 2% р-р д/ин. 2мл амп. х 10 50
Дротаверин табл. 0.04г х 12 1000
Дротаверин-КМП таб. 0.04г х 30 40
Но-Шпа таб. 40мг х 20 1000
Платифілину г/т 0,2% розч. д/ин. 1мл амп. х 10 20
Атропін 0.1% розч. д/ін 1мл амп. х 10 2
Баралгетас розч. д/ін. 5мл амп. х 5 5
Спазмалгон розч. д/ін. 2мл амп. х 10 10
Мотиліум таб. п/о 10мг х 30 10
Карсил драже 35мг х 80 50
Эсенціале Форте Н капс. х 30 5
Гепабене капс. х 30 5
Сенадексин таб. 0.07г х 10 200
Ніфуроксазид таб. п/о 100мг х 24 30
Смекта порошок д/пригот сусп. д/внутр. вжив. 3г пакет x 10 100
Ентеросгель паста д/перорал. застос. 225г пласт. контейнер х 1 20
Регідрон дозов. порошок 18,9г пакет x 20 2
Лоперамід таб. 2мг х 30 100
Мезим Форте таб. п/о x 20 100
Фестал драже х 100 500
Гексавіт драже банка х 50 100
Ундевіт драже х 50 1000
Тиаміну хлорид (вит. В1) 5% розч. д/ін. 1мл амп. х 10 15
Аскорбінова к-та табл. д/жування 500мг х 10 5000
Кальцію глюконат 10% розч. д/ін. 5мл амп. х 10 10
Екстракт елеутерококу рідкий 50мл фл. х 1 60
Гематоген плитка 50г плівк. уп. х 1 (*) 1000
Дицинон розч. д/ін. 250мг/2мл амп. х 50 2
Етамзилат 12,5% розч. д/ін. 2мл амп. х 10 40
Ціанокобаламін (віт. В12) 0,05% розч. д/ін. 1мл амп. х 10 15
Глюкоза 5% розч. д/ін. 200мл фл. х 1 10
Натрію хлорид 0,9% розч. д/ін. 200мл фл. х 1 10
Натрію хлорид 0,9% розч. д/інф. 500мл фл. х 1 10
Магнію сульфат-Дарниця 25% розч. д/ін. 5мл амп. х 10 15
Кальцію хлорид 10% розч. д/ін. 5мл амп. х 10 5
Реосорбілакт розч. д/інф. 200мл фл. х 1 10
Лідокаїну г/х 10% розч. д/ін. 2мл амп. х 10 50
Норадреналіну г/т 0.2% розч. д/ін. 1мл амп. х 10 2
Мезатон 1% розч. д/ін. 1мл амп. х 10 10
Адреналіну гідротартрат 0.18% розч. д/ін. 1мл амп. х 10 5
Нітрогліцерин таб. 0.5мг х 40 20
Ізо-Мік 20мг табл. 20мг х 50 (10х5) 50
Кардикет таб. ретард 40мг х 50 20
Нітросорбід табл. 0.01г х 20 20
Настойка бояришника 100мл фл. х 1 10
Настойка бояришника 200мл фл. х 1 10
Ксантинола нікотинат таб. 0,15г х 20 20
Пентоксифилін табл. п/о 0.1г х 10 20
Дібазол 1% розч. д/ін. 1мл амп. х 10 30
Проктоседил М рект. капс. х 20 20
Проктоседил мазь 10г туба х 1 6
Ліотон 1000 Гель (1000 ЕД/г) 50г туба x 1 10
Гепарил гель/мазь 30г туба х 1 100
Мазь гепаринова 25г туба х 1 20
Троксевазин 2% гель 40г туба х 1 50
Індовазин гель 45г туба х 1 50
Метопрололу тартрат табл. 0.05г х 20 (10х2) 30
Ніфедипін таб. п/о 10мг х 30 10
Фенігідин таб. 0.01г х 50 30
Каптоприл табл. 25мг х 40 20
Еналаприл табл. 10мг х 20 20
Каптопрес табл. х 20 (10х2) 10
Мазь ністатинова (100 тыс.ЕД/1г) 30г туба х 1 300
Мікогель-КМП гель 15г туба х 1 10
Мікозолон мазь 15г туба х 1 50
Мікосептин мазь 30г туба х 1 30
Нітрофунгін розч. д/зовн. застос. (0.25г/25мл) 25мл фл. х 1 50
Пантенол Аерозоль аер. д/зовн. застос. 116г конт. алюм. х 1 10
Настоянка прополісу 10% спирт. Розч. 25мл фл. х 1 10
Метилурацил 10% мазь 40г туба х 1 50
Левомеколь мазь 40г туба х 1 100
Пантестин-Дарниця гель 15г туба х 1 20
Меновазин спир. розч. д/зовн. застос. 40 мл фл. х 1 30
Ацикловир-Фармак 5% крем д/зовн. застос. 5г туба х 1 300
Герпевір-КМП 2,5% мазь 15г туба х 1 100
Фторокорт мазь (1мг/г) 15г туба х 1 10
Мазь синафлану 0,025% 15г туба х 1 50
Флуцінар 0,025% мазь 15г туба х 1 20
Лорінден А мазь 15г туба х 1 20
Лорінден С мазь 15г туба х 1 20
Гіоксизон мазь д/зовн. застос. 15г туба х 1 30
Хлоргексидин біглюконат 0,05% розч. 100мл фл. х 1 500
Спирт етиловий 70% розч. 100мл фл. х 1 500
Спирт етиловий 96% розч. 100мл фл. х 1 1000
Линімент бальзамічний за Вишневським 40г банка х 1 40
Фукорцин розч. д/зовн. застос. 25мл фл. х 1 50
Мазь сірчана проста 33% 40г банка х 1 40
Мазь еритроміцинова (10 тис.ОД/г) 15г туба х 1 50
Фуразолідон таб. 0,05г х 20 400
Уролесан рідина 25мл фл.-крапельн. х 1 15
Спазмоцистенал крапли 10мл фл. х 1 10
Дипроспан сусп. д/ін.(2мг+5мг/1мл) 1мл амп. х 5 2
Дексаметазон розч. д/ін. (4мг) 1мл амп. x 25 10
Преднізолон розч. д/ін. (30мг) 1мл амп. х 3 3
Левоміцетин таб. 0,5г х 10 200
Ампіокс капс. 0,25г х 20 100
Цефалексин таб. 0.25г х 20 40
Цефтриаксон порошок д/ін. 1г фл. х 1 50
Сульфадиметоксин таб. 0,5г х 10 100
Ровамицин таб. п/о 1,5млн.МЕ x 16 20
Ровамицин таб. п/о 3,0млн. МЕ x 10 20
Макропен таб. п/о 400мг x 16 20
Азитроміцин табл. п/о 250мг х 6 100
Азитроміцин табл. п/о 500мг х 3 100
Сумамед капс. 250мг x 6 20
Сумамед таб. 500мг x 3 20
Лінкоміцину г/х 30% розч. д/ін. 1мл амп. х 10 30
Лінкомицину г/х капс. 0.25г х 20 (10х2) 100
Ципрофлоксацин 0.2% розч. д/інф. 100мл фл. х 1 10
Ципрофлоксацин таб. п/о 0.25г х 10 50
Ципрофлоксацин табл. п/о 0.5г х 10 50
Нітроксолін таб. п/о 0,05г х 10 50
Ацикловір-Дарниця табл. 0.2г х 20 (10х2) 50
Герпесин 5% крем 2г туба х 1 50
ІРС-19 розч. д/інтраназ. застос. 20мл аероз. упак. х 1 ?
Імунал краплі 50мл фл. x 1 100
Анаферон дитячий табл. гомеопат. х 20 ?
Арбідол-Ленс табл. п/о 0,1г х10 20
Диклофенак натрію суп. рект. 0.05г х 10 (5х2) 50
Диклофенак натрію таб. 0,025г х 100 (10х10) 100
Диклофенак натрію таб. 0,025г х 25 200
Ортофен таб. 0,025г х 10 30
Кетанов розч. д/ін. 30мг/1мл амп. х 10 10
Кетанов таб. 10мг x 100 30
Сиган табл. п/о х 4 ?
Бутадіон мазь (0.05г/1г) 20г туба х 1 20
Ф-Гель 2.5% гель 30г туба х 1 50
Диклофенак 1% гель 40г туба х 1 50
Мазь "Еспол" 30г туба х 1 20
Бен-Гей бальзам 35г туба x 1 50
Мазь скипидарная 20г банка х 1 100
Финалгон мазь 20г туба x 1 30
Долобене гель 20г туба х 1 30
Новокаїн 0,5% розч. д/ін. 5мл амп. х 10 20
Ультракаїн D-S розч. д/ін. 2мл амп. х 10 1
Трамадол 5% розч. д/ін. 2мл амп. х 5 20
Анальгін 50% розч. д/ін. 2мл амп. х 10 50
Кофальгін таб. х 10 100
Седалгін НЕО таб. х 10 100
Темпалгін табл. по х 10 200
Карбамазепін таб. 0.2г х 20 10
Аміназин 2,5% розч. д/ін. 2мл амп. х 10 20
Хлорпротиксен 50 Лечива табл. п/о 50мг х 30 (15х2) 20
Сібазон 0.5% розч. д/ін. 2мл амп. х 10 5
Гідазепам ІС табл. 0.02г х 20 (10х2) 50
Гідазепам ІС табл. 0.05г х 10 50
Адаптол (мебікар) табл. 300мг № 20 20
Барбовал розч. 25мл фл.-крапел. х 1 100
Валокордин крапли д/перорал. застос. 20мл фл.-крапел. х 1 50
Валокордин крапли д/перорал. застос. 50мл фл.-капел. х 1 50
Зопіклон табл. 7.5мг х 10 50
Екстракт валеріани таб. п/о 0,02г блист. х 50 100
Персен драже x 40 100
Седасен форте капс. контейнер х 20 100
Амітриптілин табл. п/о 0.025г х 20 (10х2) 10
Флуоксетин капс. 0,02г х 10 10
Кофеїн-бензоат натрію таб. 0,2г х 10 15
Пірацетам 20% розч. д/ін. 5мл амп. х 10 10
Пірацетам капс. 0,4г х 30 (10х3) 15
Пірацетам таб. п/о 0,2г х 30 50
Вінпоцетин табл 0.005 г х 30 (10х3) 25
Кавінтон розч. д/ін. 2мл (10мг) амп. х 10 10
Цинарізин таб. 25мг х 50 50
Церебролізин розч. д/ін. (215,2мг) 1мл амп. х 10 5
Перметринова мазь 4% 45г пенал х 1 100
Бензилбензоат 20% емульсія 50г фл. х 1 200
Бензилбензоат 25% крем 40г туба х 1 200
Назол 0.05% назал. спрей 15мл фл. х 1 100
НОКспрей 0.05% назал. спрей 20мл фл. х 1 50
Себідин таб. д/смоктання х 20 500
Інгаліпт аер 30 мл балон х 1 50
Йокс розч. 50мл фл. х 1 50
Йокс спрей 30мл пласт. фл. с розпилювач. х 1 50
Каметон аер. 30г балон х 1 30
Септолете пастилки x 30 100
Біопарокс аер. (50мг/5мл) 20мл фл. х 1 20
Астмовент-МФ аер. д/інг. доз. 300доз (750мкг/доза) 15мл фл. х 1 30
Сальбутамол-МФ аер. д/інг. дозов. (100мкг/дозу) 12мл (200доз) балон х 1 30
Беровент-МФ аер. дозов. (200мкг/дозу) 15мл (0.06г) балон х 1 30
Беродуал Н дозов. аер. (200 доз) 10мл фл. х 1 15
Інстарил Експекторант сироп 100мл фл. х 1 100
Теопек таб. 0.3г х 50 (10х5) 10
Еуфілін таб. 0,15г х 20 200
Еуфилін-Дарниця 2,4% розч. д/ін. 5мл амп. х 10 20
Еуфілін-Дарниця таб. 0.15г х 30 (10х3) 50
Муколітин Плюс гранули 0.05г пакет х 20 50
Пектосол екстракт 25мл фл.-крапельн. х 1 50
Ацетилцистеїн ФС табл. п/о 200мг х 20 (10х2) 200
АЦЦ Гарячий напій гранулят д/пригот. гарячого напою 200мг пакет х 20 20
АЦЦ Гарячий напій гранулят д/пригот. гарячого напою 600мг пакет х 6 20
АЦЦ Лонг шипуч.таб. 600мг х 10 20
АЦЦ-100 порошок д/пригот. перорал. розч. (100мг) 3г пакет х 20 20
АЦЦ-100 шипуч. таб. 100мг х 20 20
АЦЦ-200 порошок д/пригот. перорал. розч. (200мг) 3г пакет х 20 20
АЦЦ-200 шипуч. таб. 200мг х 20 20
Амброксол сироп (3мг/мл) 100мл фл. х1 200
Амброксол табл. 30мг х 20 100
Лазолван сироп (15мг/5мл) 100мл фл. x 1 100
Лібексин таб. 100мг х 20 100
Стоптусин крапли 10мл фл. х 1 100
Стоптусин таб. х 20 200
Доктор МОМ сироп 100мл фл. х 1 200
Кофол льодяники оригінальні стрип х 20 (4х5) 6000
Таблетки від кашлю таб. х 10 1000
Травісил зі смаком апельсину льодяники х 16 (8х2) 200
Травісил трав'ян. от кашля сироп 100мл фл. х1 50
Хо бальзам від кашлю д/дорослих 85 мл фл. х 1 ?
Экстратерм табл. х 12 50
Димедрол 1% розч. д/ін. 1мл амп. х 10 20
Лоратадин табл. 0.01г х 10 30
Діазолін драже 0,1г блист. х 10 50
Кордіамін 25% розч. д/ін. 2мл амп. х 10 3
Аміаку 10% розч. 40мл фл. х 1 10
Сульфацил натрію 30% гл. крапли 10мл фл. х 1 50
Мазь оксолінова 0,25% 10г туба х 1 100
Мезатон 2.5% очні крапли 5мл фл. х 1 5
Візин 0.05% оч. крапли 15мл фл. x 1 50
Аурисан 0.05% вушн. крапли 5мл фл. х 1 40
Отипакс вушн. крапли 16г фл. x 1 20
Нормакс 0,3% оч./вушн. крапли 5мл фл. х 1 50
Дексона оч./вушн. крапли 5мл фл. х 1 50
Дженодекс оч./вушн. крапли 5мл фл. х 1 50
Софрадекс вушн./оч. крапли 5мл фл. х 1 50
Вода для ін'єкцій рідина 5мл амп. х 10 60
Бактолан 1кг 10
Бальзам Рятівник д/загоювання ран 200
Бинт марлевий стер. 5м х 10см № 1 5000
Бинт марлевий стер. 7м х 14см № 1 2000
Паперові рушнички 100
відро з кришкою 3
грілка А2 х 1 30
Дексон шовний матеріал з голкою (розміри від 2 до 4) 100
Джгути 10
Зажим (корцанг) 6
Зубна паста 1000
Зубні щітки 1000
Голкотримачі 5
Комп'ютер 1
Милиці 10
Крем д/гоління 20
Лейкопластир бактерицидний 1000
Лейкопластир катушка №1 100
Лейкопластир мозольний 5
Лізоформ 1л 20
лоток с крышкой 3
Маски медич. №1 1000
Маски медич. одноразові №1 3000
Мірамістин мазь 15 г х 1 100
Мило 1000
Набір хірургічний 10
німулід табл 0,1 х10 50
Ножиці хірург. 5
Перчатки хірург. нестер. 1 (розміри S, M, L ) 5000
Перчатки хірург. стер. пара х 1 (розміри від 7.5 до 11) 2000
Піпетка №1 1000
Лейкопластир перцевий (великий) х 1 50
Помада гігієніч х1 100
Принтер 1
Прокладки щоденні х 10 200
Прокладки жіночі гігієніч. 1000
Ренні табл х 12 200
Серветки стер. д/обробки рук 5000
Серветки стерильні 300
Сканер 1
скотч широкий х 1 50
Засоби д/миття посуду (Феррі, Гала) 200
Станки одноразові д/гоління 300
Стериліум 1кг 20
Тампони гігієніч. Жін. 100
Телефонна картка KyivStar 20
Телефонная карточка UMS 20
Термометр контактный 50
Термометр мед. скляний ртутний (В) х 1 50
Тонометр 10
Транспортні шини 50
Подовжувач 5м 1
Факс 1
Халат 150
Хлорамін 1кг 60
хлорантоїн 1 кг х 1 60
Шампунь (в разових пакетах) 1000
Шампунь (в разових пакетах) 1000
Шина Дітеріхса 2
Шпатель одноразовий 1000
Шприц одноразовий 2мл с глою х 1 100
Мобільний телефон для зв'язку з медичними пунктами 5

Велике прохання зв'язатися з медичною службою Комітету національного порятунку, перш ніж купувати вказані у переліку препарати: Будинок профспілок, тел. 228 88 67, Микола Федорович Сивак.

12:01

Близько 10 тисяч прихильників Віктора Ющенка проводять біля будинку Верховної Ради мітинг на підтримку Ющенка.

Люди скандують: "Ющенко!, Ющенко!" й "Кучму геть!".

Вони тримають прапори із символікою Ющенка, національні прапори України й прапори "Нашої України".

11:46

Прихильники лідера блоку партій "Наша Україна" Віктора Ющенко вирушили до Верховної Ради, де 4 грудня очікується засідання парламенту.

Раніше депутат Верховної Ради Микола Томенко, виступаючи на мітингу на Майдані Незалежності в Києві перед прихильниками Ющенка, закликав їх формувати колони та йти до Верховної Ради для її пікетування.

"Нам зараз важливо не стільки бути на Майдані, як піти під Верховну Раду й допомогти депутатам прийняти низку принципових законів", - сказав він.

Томенко також закликав прихильників Ющенка біля будинку Ради формувати "живі коридори" і пропускати в Раду депутатів.

"Я прошу вас толерантно й ввічливо пояснювати депутатам позицію народу, щоб вони змогли прийняти правильне рішення", - сказав Томенко.

Як повідомляють "Українські новини", раніше 20 тис. прихильників Ющенка зібралися на Майдані Незалежності в Києві на мітинг на його підтримку.


11:10

Близько 10 тисяч прихильників Віктора Ющенка й близько 5 тис. прихильників прем'єр-міністра Віктора Януковича зібралися біля Оперного театру в Харкові, де зараз почнеться всеукраїнський з'їзд депутатів всіх рівнів.

Всупереч попередній домовленості, досягнутій 3 грудня на погоджувальній комісії в міськвиконкомі, прихильники Ющенка перекрили проїжджу частину вулиці Сумської біля театру.

Учасники пікету тримають символіку своїх блоків і політичних партій, які підтримують їх.

Прихильники Ющенка скандують: "Ющенко!" й "Кушнарьова геть!", вони тримають плакати: "За мир та єдність України", "Кушнарьова за ґрати", "Банді - ні".

Прихильники Януковича скандують: "Янукович!", "Кушнарьов, ми з тобою!", а також тримають плакати: "Російська мова - не іноземна, а ми - не іноземці" й "Рівність російській й українській мовам".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді