Список блоку Тимошенко: хто є хто?

Середа, 11 січня 2006, 20:03

Фото Олександра Прокопенка

На цих виборах найбільшим дефіцитом серед мас-медіа був список кандидатів у депутати від Блоку Юлії Тимошенко. Почалося все з того, що екс-прем'єрка образилася на пресу за публікації, що під її дахом до нового парламенту піде чимало кучмістів. Відтак всі три з'їзди вона провела в закритому режимі.

Більше того, на відміну від усіх інших фаворитів виборів, Тимошенко не оприлюднила свій список за власної ініціативи. Надбанням журналістів він став тільки після того, як з'явився на сайті Центрвиборчкому.

Слід визнати, що така тактика себе виправдала. Поки всі підраховували число одіозних прізвищ у командах "Нашої України", блоку Литвина і Партії регіонів, БЮТ розсилав прес-релізи про гідних людей, які підуть на вибори під прапорами з намальованим серцем. Звичайно, про неоднозначних діячів там не згадувалося.

Аналізувати список кандидатів Тимошенко можна тільки зараз, коли це вже зовсім не так актуально. Але все ще цікаво.

Як відомо, перша десятка списку БЮТ була урочисто представлена у палаці "Україна". В другий десяток потрапили вірні соратники Тимошенко по парламенту та уряду. В третьому цікавим є прізвище Андрія Кожемякіна, який був зступником голови СБУ Турчинова.

Крім того, з числа колег Турчинова по службі на 61 місці в списку БЮТ опинився Олександр Скибинецький, звільнення якого з посади заступника голови СБУ супроводжувалося скандалом. Також на 181 місці значиться як помічник глави СБУ Валерій Бабенко – але насправді це багатолітній референт Турчинова, який разом з ним перейшов на Володимирську, а потім разом з ним звідти пішов.

На 31 місці – колишній адвокат Тимошенко Віктор Швець, якого вона працевлаштувала начальником одного з головних управлінь Генпрокуратури часів Піскуна.

Однак не тільки це є свідченням взаємовигідних відносин, які склалися між Тимошенко і екс-генпрокурором. Так, на прохідному 84 місці в списку БЮТ близька до Піскуна людина – Юрій Триндюк.

У 2003 році тодішня керівниця комітету по боротьбі з корупцією Ольга Колінько називала Триндюка родичем Піскуна – що перший начебто є чоловіком сестри дружини другого. Але сам Триндюк це спростував і заявив, що є лише начальником дочки Піскуна Тетяни Іващенко. І ще вона просто як "помічниця" Триндюка була членом наглядових рад на підприємствах "Одеський портовий холодильник" та Чернівецький хлібокомбінат.

Цікаво, що окрім адвоката, який воював за звільнення Тимошенко з СІЗО, у її списку є й людина, яка випустила її на волю: відносно прохідну 125 позицію посів екс-голова Печерського райсуду Микола Замковенко, відразу знятий з посади за той свій крок.

Всі пам’ятають про чутки, що начебто за списком БЮТ до парламенту піде голова Вищого господарського суду України Дмитро Притика. Як відомо, той обрав Партію регіонів – але, схоже, і з Тимошенко не порвав. Бо її блок поведе в депутати керівника апарату Вищого господарського суду Володимира Толстенка, який став 80 номером списку.

З числа екс-соратників Кучми найвище піднявся Богдан Губський, який посів 27 позицію. Бізнесмени, які до останнього перебували у фракціях кучмістів, у списку БЮТ представлені засновником Брокбінесбанку Сергієм Буряком (37 місце), власником Запорізького автозаводу Таріелом Васадзе (41), харківським підприємцем Олександром Фельдманом (43), власником олійного бізнесу Андрієм Веревським (44), тваринником Євгеном Сігалом (47).

Близького друга родини Кучми Василя Хмельницького заховали на 60 місце. Співвласник банку "Фінанси та кредит" Костянтин Жеваго – на 62 позиції. На 69 місці в списку знаходиться банкір-депутат Буряк-молодший, на 74 – екс-соратник Бакая Олександр Абдуллін. Ще два колишніх представники прокучмівських фракцій: Сергій Осика став 51, а Олександр Єдін – 68.

Балотуються до парламенту і давні соратники самої Тимошенко по бізнес-минулому: Євген Шаго (94) та Микола Сивульський (99).

Із представників нової влади у списку є три нинішніх заступники губернаторів – Івано-Франківщини на 35 місці, Полтавщини на 40 та Черкащини на 118.

Несподіванкою стала поява на 70 місці в списку Івана Кириленка – віце-прем'єра в уряді Януковича та міністра сільського господарства в уряді Ющенка. З Тимошенко його поєднує спільне дніпропетровське минуле – в середині 1990-х Кириленко був заступником Павла Лазаренка в обласних органах влади.

Журналістів у списку представляють Андрій Шевченко (5 місце), редактор газети "Свобода" Олег Ляшко (26) та керівник видавничого дому "Високий Замок" Степан Курпіль (36). Політологи Володимир Полохало та Дмитро Видрін посіли відповідно 50 та 92 позицію. Є і прес-секретар Тимошенко Віталій Чепінога – на 87 місці.

Як відомо, сам Михайло Бродський у список не пішов, зате там опинився керівник його підприємства "Венето", в минулому політик Сергій Одарич (107). На 66 місці – Андрій Портнов, адвокат Олександра Зінченка у позовах, висунутих проти нього Порошенком, Третьяковим і Мартиненком, в минулому член Держкомісії цінних паперів та фондового ринку.

Ще одне цікаве прізвище – на 72 місці стоїть Костенко Павло Іванович, якого названо головою наглядової ради Благодійного фонду "Щира турбота". Пошук в базі даних Держкомстату знайшов лише одного "Костенка Павла Івановича". Можливо, це просто збіг прізвища, імені та по-батькові, втім, виявлений нами Костенко Павло Іванович є співзасновником ТОВ "Українська продовольча компанія". Іншими її акціонерами є Ігор Суркіс, Валентин Згурський, Юрій Карпенко та інші структури, близькі до Медведчука.

Аж два представника в прохідній частині списку має сімферопольське ЗАТ "Сучасні інформаційні технології". Голова наглядової ради Андрій Сенченко (колишній віце-прем'єр Криму) став 81 номером, а заснована цією фірмою корпорація "Гуматекс" делегувала в список свої керівницю Людмилу Денисову (115).

Пошук, чим займається ця фірма, навів на таку інформацію: у грудні 2004 року Антимонопольний комітет дав дозвіл групі Пінчука "Інтерпайп", ЗАТ "Сучасні інформаційні технології" та деяким іншим компаніям на створення товариства "Інтер-Арт" – "основним видом діяльності якого буде організація готельного господарства, створення спеціалізованих виставкових залів, будівництво та реконструкція об’єктів культурно-побутового та промислового призначення".

Провела до списку Тимошенко і представника свого родинного бізнесу – 130 місце в списку посів Ігор Жиденко, який названий старшим юрисконсультантом ТОВ "Беютага". Ця фірма, яка займається видобуванням граніту, належить матері Юлії Тимошенко, її тітці та рідній доньці Євгенії.

Загалом же передвиборчий список БЮТ виглядає так:

1. Тимошенко Юлія Володимирівна, 1960, освіта вища, голова партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Дніпропетровську;

2. Турчинов Олександр Валентинович, 1964, освіта вища, перший заступник голови партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Києві;

3. Томенко Микола Володимирович, 1964, освіта вища, директор Інституту політики, проживає в місті Києві;

4. Онопенко Василь Васильович, 1949, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

5. Шевченко Андрій Віталійович, 1976, безпартійний, освіта вища, журналіст, експерт Міжнародної громадської організації "Інтерньюз-Україна", проживає в місті Києві;

6. Лук’яненко Левко Григорович, 1927, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в селі Хотів Києво-Святошинського району Київської області;

7. Омельченко Григорій Омелянович, 1951, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

8. Курило Віталій Семенович, 1957, безпартійний, освіта вища, ректор Луганського національного педагогічного університету імені Тараса Шевченка, проживає в місті Луганську;

9. Петрук Микола Миколайович, 1950, безпартійний, освіта вища, командувач Сухопутних військ Збройних Сил України, проживає в місті Києві;

10. Суслов Євгеній Іванович, 1981, безпартійний, освіта вища, Сквирський міський голова, проживає в місті Сквира Київської області;

11. Білорус Олег Григорович, 1939, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

12. Федорчук Ярослав Петрович, 1936, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

13. Шкіль Андрій Васильович, 1963, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

14. Волинець Михайло Якович, 1956, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Красноармійськ Донецької області;

15. Семинога Анатолій Іванович, 1960, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

16. Терьохін Сергій Анатолійович, 1963, безпартійний, освіта вища, директор Українського інституту відкритого суспільства "Інститут Борисфена", проживає в місті Києві;

17. Сас Сергій Володимирович, 1957, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

18. Таран Віктор Васильович, 1941, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

19. Зубов Валентин Сергійович, 1946, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

20. Кирильчук Євген Іванович, 1940, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

21. Шевчук Сергій Володимирович, 1955, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

22. Яворівський Володимир Олександрович, 1942, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

23. Чичков Валерій Михайлович, 1949, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

24. Левцун Володимир Іванович, 1952, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

25. Кожем’якін Андрій Анатолійович, 1965, безпартійний, освіта вища, радник Голови Служби безпеки України, проживає в місті Києві;

26. Ляшко Олег Валерійович, 1972 року народження, безпартійний, освіта вища, головний редактор газети "Свобода" закритого акціонерного товариства "Редакція газети "Політика", проживає в місті Києві;

27. Губський Богдан Володимирович,1963, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

28. Кальченко Валерій Михайлович, 1947, освіта вища, голова Кіровоградської обласної організації партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Кіровограді;

29. Мостіпан Уляна Миколаївна, 1944, освіта вища, голова Київської обласної організації партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в смт Рокитне Київської області;

30. Олійник Володимир Миколайович, 1957, безпартійний, освіта вища, заступник директора приватного підприємства "УкрБудЦентр", проживає в місті Черкасах;

31. Швець Віктор Дмитрович, 1954, безпартійний, освіта вища, начальник головного управління Генеральної прокуратури України, проживає в місті Києві;

32. Антипов Олег Миколайович, 1951, освіта вища, голова Житомирської обласної організації партії "Всеукраїнське об’єднання" "Батьківщина", проживає в місті Бердичів Житомирської області;

33. Воротнюк Ігор Борисович, 1962, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, голова Київської обласної організації Української соціал-демократичної партії, проживає в місті Києві

34. Корж Віталій Терентійович, 1938, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

35. Шлемко Дмитро Васильович, 1950, освіта вища, заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, проживає в місті Івано-Франківську;

36. Курпіль Степан Володимирович, 1959, безпартійний, освіта вища, голова правління закритого акціонерного товариства "Видавничий Дім "Високий Замок", проживає в місті Львові;

37. Буряк Сергій Васильович, 1966, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

38. Деревляний Василь Тимофійович, 1962 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, голова Тернопільської обласної організації цієї партії, проживає в селі Білоскірка Тернопільського району Тернопільської області;

39. Сушкевич Валерій Михайлович, 1954, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

40. Петренко Вадим Михайлович, 1946, освіта вища, заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації, проживає в місті Полтаві;

41. Васадзе Таріел Шакрович, 1947, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

42. Данілов Олексій В’ячеславович, 1962, безпартійний, освіта вища, заступник директора Європейського інституту інтеграції та розвитку, проживає в місті Луганську;

43. Фельдман Олександр Борисович, 1960, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Харкові;

44. Веревський Андрій Михайлович, 1974, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

45. Баграєв Микола Георгійович, 1964, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

46. Немиря Григорій Михайлович, 1960, безпартійний, освіта вища, завідувач кафедри європейської інтеграції Національної академії державного управління при президентові України, проживає в місті Києві;

47. Сігал Євген Якович, 1955, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

48. Луцький Максим Георгійович, 1976, безпартійний, освіта вища, проректор з корпоративного управління Національного авіаційного університету, проживає в місті Києві;

49. Забзалюк Роман Омелянович, 1960, освіта вища, голова Миколаївської обласної організації партії "Всеукраїнське об’єднання" "Батьківщина", проживає в місті Миколаєві;

50. Полохало Володимир Іванович, 1949, безпартійний, освіта вища, провідний науковий співробітник Інституту світової економіки і міжнародних відносин Національної академії наук України, проживає в місті Києві;

51. Осика Сергій Григорович, 1955, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

52. Гасюк Петро Петрович, 1951 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, голова Чернівецької обласної організації цієї партії, проживає в місті Чернівцях;

53. Ковзель Микола Олегович, 1966 року народження, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, голова правління закритого акціонерного товариства "Інтертранс", проживає в місті Києві;

54. Сідельник Іван Іванович, 1939 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, голова Сумської обласної організації цієї партії, проживає в місті Сумах;

55. Шепелев Олександр Олександрович, 1970, безпартійний, освіта вища, президент Благодійної організації "Ластівка", проживає в місті Донецьку;

56. Лук’янчук Руслан Валерійович, 1972, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Києві;

57. Міщенко Сергій Григорович,1971, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Києві;

58. Логвиненко Олексій Степанович, 1955, безпартійний, освіта вища, директор Науково-дослідного інституту Регіональної політики Харківського національного університету, проживає в місті Харкові;

59. Зубець Михайло Васильович, 1938, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

60. Хмельницький Василь Іванович, 1966, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

61. Скибінецький Олександр Матвійович, 1947, безпартійний, освіта вища, президент благодійної організації "Фонд підтримки національної безпеки України", проживає в місті Києві;

62. Жеваго Костянтин Валентинович, 1974, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

63. Вершиніна Інга Станіславівна, 1967, безпартійна, освіта вища, генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю "УАГ "Південь-Хліб", проживає в місті Одесі;

64. Зубик Володимир Володимирович, 1958, безпартійний, освіта вища, директор з економічних питань та фондрейзингу благодійного фонду "Світ дитини", проживає в м. Львові;

65. Кіровський Іван Іванович, 1951, безпартійний, освіта вища, старший науковий співробітник Науково-дослідного інституту будівельної механіки Київського національного університету будівництва і архітектури, проживає в місті Києві;

66. Портнов Андрій Володимирович, 1973, безпартійний, освіта вища, адвокат, проживає в місті Києві;

67. Кеменяш Олександр Михайлович, 1965 року народження, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Свалява Закарпатської області;

68. Єдін Олександр Йосипович,1960, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

69. Буряк Олександр Васильович, 1970, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

70. Кириленко Іван Григорович, 1956, безпартійний, освіта вища, головний науковий співробітник Національного наукового центру "Інститут аграрної економіки" Української академії аграрних наук, проживає в місті Києві;

71. Крючков Дмитро Васильович, 1978, безпартійний, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Києві;

72. Костенко Павло Іванович, 1966, безпартійний, освіта вища, голова наглядової ради Благодійного фонду "Щира турбота", проживає в місті Києві;

73. Лебедєв Павло Валентинович, 1962, безпартійний, освіта вища, начальник відділу науково-технічної інформації Інституту проблем екології та енергозбереження, проживає в місті Києві;

74. Абдуллін Олександр Рафкатович, 1962, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

75. Писаренко Валерій Володимирович, 1980, безпартійний, освіта вища, приватний адвокат, проживає в місті Києві;

76. Макієнко Володимир Петрович, 1955, освіта вища, головний консультант фірми "Промбуд", проживає в місті Києві;

77. Крук Юрій Борисович, 1941, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

78. Рибаков Ігор Олександрович, 1976, безпартійний, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Одесі;

79. Королевська Наталія Юріївна, 1975, безпартійна, освіта вища, голова Наглядової Ради відкритого акціонерного товариства "Луганськхолод", проживає в місті Луганську;

80. Толстенко Володимир Леонідович, 1950, безпартійний, освіта вища, керівник апарату Вищого господарського суду України, проживає в місті Києві;

81. Сенченко Андрій Віленович, 1959, освіта вища, голова наглядової ради закритого акціонерного товариства "Сучасні інформаційні технології", проживає в місті Сімферополі;

82. Шишкіна Зоя Леонідівна, 1954, освіта вища, заступник генерального директора –директор з персоналу та соціальних питань холдінгової компанії "АвтоКрАЗ", проживає в місті Києві;

83. Кравчук Петро Костянтинович, 1962, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, гендиректор спільного підприємства "Волинь-Транс", проживає в селі Липини Луцького району Волинської області;

84. Триндюк Юрій Григорович, 1968, освіта вища, президент товариства з обмеженою відповідальністю "Хлібні інвестиції", проживає в місті Севастополі;

85. Гладій Михайло Васильович, 1952, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

86. Олійник Святослав Васильович, 1975, безпартійний, освіта вища, приватний адвокат, проживає в місті Дніпропетровську;

87. Чепинога Віталій Михайлович, 1969 року народження, безпартійний, освіта вища, прес-секретар Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", проживає в місті Києві;

88. Лабунська Анжеліка Вікторівна, 1967, безпартійна, освіта вища, начальник юридичного управління відкритого акціонерного товариства "Прогрес", проживає в місті Києві;

89. Бондаренко Олена Федорівна, 1955, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

90. Ткаченко Володимир Володимирович, 1964, освіта вища, доцент кафедри всесвітньої історії Чернігівського державного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка, проживає в місті Чернігові;

91. Шаманов Валерій Вікторович, 1968, безпартійний , освіта вища, президент Федерації боротьби дзюдо, проживає в місті Алчевськ Луганської області;

92. Видрін Дмитро Гнатович, 1949, безпартійний, освіта вища, директор Європейського інституту інтеграції та розвитку, проживає в місті Києві;

93. Зозуля Руслан Петрович, 1966, безпартійний, освіта вища, голова спостережної ради відкритого акціонерного товариства "Гемопласт", проживає в місті Києв;

94. Шаго Євген Петрович, 1941, освіта вища, керівник департаменту виконавчого секретаріату Політради партії ВО "Батьківщина", проживає в місті Дніпропетровську;

95. Куренной Володимир Костянтинович, 1967, безпартійний, освіта вища, заступник Одеського міського голови, проживає в місті Одесі;

96. Сербін Юрій Сергійович, 1949, безпартійний, освіта вища, генеральний директор товариства з обмеженою відповідальності "Екобуд", проживає в місті Києві;

97. Борзих Олександр Іванович, 1950, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

98. Буджерак Олександр Олександрович, 1943, освіта вища, адвокат, проживає в місті Хмельницькому;

99. Сивульський Микола Іванович, 1952, освіта вища, керівник департаменту виконавчого секретаріату Політради партії ВО "Батьківщина", проживає в місті Києві;

100. Кузьменко Петро Павлович, 1954, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

101. Пашинський Сергій Володимирович ,1966, безпартійний, освіта вища, в.о. генерального директора ДП "Укррезерв", проживає в місті Києві;

102. Пєрєдєрій В’ячеслав Григорович, 1943, безпартійний, освіта вища, заступник міністра охорони здоров’я України, проживає в місті Києві;

103. Надоша Олег Володимирович, 1964, освіта вища, керівник департаменту виконавчого секретаріату Політради партії ВО "Батьківщина", проживає в місті Кременчук Полтавської області;

104. Скубенко Володимир Петрович, 1958, освіта вища, директор Інституту проблем управління і фінансових ризиків, проживає в місті Донецьку;

105. Чудновський Віталій Олегович, 1969, освіта вища, директор з стратегічного розвитку відкритого акціонерного товариства Торговельно-фінансовий банк "Контракт", проживає в місті Києві;

106. Сінченко Сергій Григорович, 1946, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

107. Одарич Сергій Олегович, 1967, освіта незакінчена вища, президент Українсько-італійського спільного підприємства "Венето", проживає в місті Києві;

108. Гнусь Степан Карлович, 1947, освіта вища, директор Державного підприємства Немирівський спиртовий завод, проживає в місті Немирів Вінницької області;

109. Потімков Сергій Юрійович, 1954, освіта вища, продюсер товариства з обмеженою відповідальністю "Борея", проживає в місті Харкові;

110. Радковський Олег Володимирович, 1960, освіта вища, президент місцевого благодійного фонду "Рідний Берег", проживає в місті Одесі;

111. Бірюк Лев Васильович, 1946, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Хмельницькому;

112. Стасів Любов Володимирівна, 1962, безпартійна, освіта вища, головний редактор підприємства Української республіканської партії "Редакція газети "Самостійна Україна", проживає в місті Києві;

113. Корнійчук Євген Володимирович, 1966, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, старший викладач Дипломатичної академії при МЗС, проживає в місті Києві;

114. Лукашук Олег Григорович, 1951, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві

115. Денисова Людмила Леонтіївна, 1960, освіта вища, голова товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Гуматекс", проживає в місті Сімферополі;

116. Ковтуненко Олександр Володимирович, 1968 року народження, безпартійний, освіта вища, радник Голови партії Всеукраїнського об ' єднання "Батьківщина", проживає в місті Києві;

117. Поліщук Сергій Володимирович,1973, безпартійний, освіта вища, заступник директора товариства з обмеженою відповідальністю "КАС", проживає в місті Києві;

118. Єресько Ігор Геннадійович, 1956, освіта вища, заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації, проживає в місті Черкасах;

119. Вітенко Олена Андріївна, 1960, освіта вища, начальник головного управління з питань внутрішньої політики у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької обласної державної адміністрації, проживає в місті Вінниці;

121. Зімін Євген Ігорович, 1960, безпартійний, освіта вища, генеральний директор закритого акціонерного товариства "Пріокон", проживає в місті Києві;

122. Дончак Володимир Андрійович, 1947, безпартійний, освіта вища, голова Товариства сприяння обороні України, проживає в місті Києві;

123. Камчатний Валерій Григорович, 1955, освіта вища, керівник апарату Харківської обласної державної адміністрації, проживає в місті Харкові;

124. Константинов Євген Семенович, 1937, освіта вища, народний депутат України, проживає в селі Кондратовка Костянтинівського району Донецької області;

125. Замковенко Микола Іванович, 1950, безпартійний, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Києві;

126. Бондар Ольга Борисівна, 1965, освіта вища, завідуюча секретаріатом депутатської фракції "Блок Юлії Тимошенко у Верховній Раді України", проживає в місті Києві;

127. Рябка Олександр Григорович, 1959, безпартійний, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Києві;

128. Одарченко Юрій Віталійович, 1960, освіта вища, голова спостережної ради закритого акціонерного товариства "Будмеханізація", проживає в місті Херсоні;

130. Жиденко Ігор Григорович, 1966, освіта вища, старший юрисконсульт ТОВ "Беютага", проживає в місті Дніпропетровську;

131. Радовець Арнольд Анатолійович, 1937, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Києві;

132. Шустік Олена Юріївна, 1968, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Києві;

133. Білоус В’ячеслав Олександрович, 1953, безпартійний, освіта вища, голова Васильківської районної державної адміністрації, проживає в місті Києві;

134. Шовкошитний Володимир Федорович, 1956, безпартійний, освіта вища, голова Координаційної ради Міжнародної організації "Союз Чорнобиль", проживає в місті Києві;

135. Гнаткевич Юрій Васильович, 1940, безпартійний , освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Києві;

136. Добряк Євген Дмитрович, 1973, освіта вища, слухач Національної академії оборони України, проживає в місті Києві;

137. Романова Наталія Андріївна, 1960, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Чернігові;

138. Гарват Петро Олексійович, 1952 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в селі Корнин Рівненського району Рівненської області;

139. Шевченко Володимир Іванович, 1957, безпартійний, освіта вища, заступник голови Товариства сприяння обороні України, проживає в місті Києві;

140. Потапчук Микола Леонтійович, 1949 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Луцьку;

142. Цибульчик Анатолій Борисович, 1936, освіта вища, директор державного підприємства "Одесастальмонтаж", проживає в місті Одесі;

143. Мартин Михайло Михайлович, 1962, освіта вища, голова Закарпатської обласної організації партії "Всеукраїнське об"єднання "Батьківщина", проживає в місті Ужгороді;

144. Кірімов Іван Захарович, 1943, освіта вища, голова Іванківської райдержадміністрації, проживає в смт Іванків Київської області;

145. Сахно Юрій Петрович, 1954 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, керівник департаменту Виконавчого секретаріату Політичної ради цієї партії, проживає в місті Києві;

146. Подгорний Сергій Петрович, 1956, освіта вища, керівник департаменту Виконавчого секретаріату Політради партії ВО "Батьківщина", проживає в місті Києві;

147. Гацько Валерій Петрович, 1957, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Запоріжжі;

148. Мокроусов Анатолій Олексійович, 1943, безпартійний , освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

149. Сватков Леонід Борисович, 1949 року народження, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

151. Пшенишнюк Анатолій Сидорович, 1941 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, перший заступник голови Київської міської організації цієї партії, проживає в місті Києві;

152. Сорочинська-Кириленко Раїса Миколаївна, 1946, освіта вища, завідуюча відділення репродуктивного здоров’я Шевченківського району м.Києва, проживає в місті Києві;

153. Сівак Анатолій Євменович, 1937, освіта вища, доцент Севастопольського військово-морського інституту ім. П.С.Нахімова, проживає в місті Севастополі;

154. Барвіненко Віталій Дмитрович, 1981, освіта вища, виконавчий директор агропромислової асоціації "Укрнасіння сервіс", проживає в місті Одесі;

155. Горбатюк Дем’ян Лаврентійович, 1941, освіта вища, професор, завідуючий кафедри оперативної хірургії і клінічної анатомії Київської медичної академії післядипломної освіти ім. Шупика, проживає в місті Києві;

156. Унгурян Павло Якимович, 1979, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Одесі;

157. Адамець Володимир Миколайович, 1962, освіта вища, начальник Бродівського районного управління юстиції Львівської області, проживає в місті Броди Львівської області;

158. Балабат Любов Миколаївна , 1951, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області;

159. Ковальчук Василь Володимирович, 1960, освіта вища, Увислівський сільський голова, проживає в селі Увисла Гусятинського району Тернопільської області;

160. Кравчук Василь Олексійович, 1948, безпартійний, освіта вища, перший заступник голови правління Пенсійного фонду України, проживає в місті Києві;

161. Малех Петро Іванович, 1947, освіта вища, президент – голова правління закритого акціонерного товариства "Фірма "Львів-Петроль", проживає в місті Львові;

162. Павловський Андрій Михайлович, 1965, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Києві;

163. Павлюк Тетяна Михайлівна, 1963, освіта вища, начальник відділу закритого акціонерного товариства Міжнародний інститут проблем управління, проживає в місті Костянтинівка Донецької області;

164. Постолакі Віталій Андрійович, 1965 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, заступник голови Закарпатської обласної організації цієї партії, проживає в місті Ужгороді;

165. Романюк Василь Іванович, 1951, освіта вища, Долинський міський голова, проживає в місті Долина Івано-Франківської області;

166. Снаговський Сергій Вікторович, 1966, освіта вища, голова Луганської міської громадської організації "Союз лікарів та вчителів Луганська на захист доступного лікування та освіти", проживає в місті Луганську;

167. Сухов Юрій Миколайович,1969, освіта вища, заступник Голови Державного комітету України у справах національностей та міграції, проживає в місті Києві ;

168. Шапошнік В’ячеслав Іванович, 1965, освіта вища, директор ПВКП "Антей", проживає в селі Лаврове міста Алушта Автономної Республіки Крим;

169. Вдовиченко Віктор Володимирович, 1959, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, адвокат, проживає в місті Рівному;

170. Богуш Анатолій Олександрович, 1958, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Чернігові;

171. Веліжанський Сергій Костянтинович, 1960 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, президент компанії товариства з обмеженою відповідальністю "Золотий Символ", проживає в місті Сімферополі;

172. Білецький Ігор Альфредович, 1962, безпартійний, освіта вища, начальник управління Генеральної прокуратури України, проживає в місті Києві;

173. Вишиваний Валерій Миколайович, 1973, освіта вища, заступник голови Черкаської обласної організації партії ВО "Батьківщина", проживає в місті Черкасах;

174. Віщук Сільвія Іллінічна, 1954, освіта вища, директор товариства з обмеженою відповідальністю "Квартал", проживає в місті Чернівцях;

175. Булавка Галина Іллівна, 1953, освіта вища, заступник голови Дніпропетровської обласної ради, проживає в місті Дніпропетровську ;

176. Гонзарь Олександр Іванович, 1943, безпартійний, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Києві;

177. Гуртовий Ігор Іванович, 1966 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, голова Новомосковської районної державної адміністрації, проживає в місті Новомосковськ Дніпропетровської області;

178. Зуйко Сергій Якович, 1954, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, доцент, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Донбаського державного технічного університету, проживає в місті Алчевськ Луганської області;

179. Дудко Святослав Юрійович ,1939, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Києві;

180. Жученко Олександр Миколайович, 1958, освіта вища, приватний підприємець, проживає в місті Запоріжжі;

181. Бабенко Валерій Борисович, 1964, безпартійний, освіта вища, помічник Голови Служби безпеки України, проживає в місті Києві;

182. Левицький Олександр Михайлович, 1980, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в смт Отинія Коломийського району Івано-Франківської області;

183. Масляк Петро Олексійович, 1948, освіта вища, професор Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, проживає в місті Києві;

184. Новицький Віталій В’ячеславович, 1965, освіта вища, директор приватного підприємства Юридичне агентство "НОВОЮР", проживає в місті Миколаєві;

185. Кузьмич Роман Павлович, 1938, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, пенсіонер, проживає в селі Чишки Пустомитівського району Львівської області;

186. Ротов Олександр Сергійович, 1949, освіта вища, генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю СП "ГЕРЦ", проживає в місті Донецьку;

187. Семен Василь Миколайович, 1949, освіта вища, приватний підприємець, проживає в місті Львові ;

188. Сікора Ольга Мирославівна, 1961, освіта вища, директор приватного підприємства "Шанс", проживає в місті Калуш Івано-Франківської області;

189. Трегубова Ольга Федорівна ,1951, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Дніпропетровську;

190. Лівінський Михайло Олександрович, 1969, безпартійний, освіта вища, старший консультант Апарату Верховної Ради, проживає в місті Києві;

191. Сопронюк Андрій Філімонович, 1959, освіта вища, голова Маневицької районної обласної державної адміністрації, проживає в смт Маневичі Волинської області;

192. Степанов Станіслав Миколайович, 1949, освіта вища, голова Олександрівської районної державної адміністрації, проживає в смт Олександрівка Кіровоградської області;

194. Стефанова Ольга Павлівна, 1951, освіта вища, пенсіонерка, проживає в місті Сімферополі;

195. Суганяка Микола Васильович, 1961, освіта вища, головний радник правління відритого акціонерного товариства "Державний ощадний банк України", проживає в місті Дніпропетровську;

196. Тищенко Олег Іванович, 1942, освіта вища, керівник департаменту Виконавчого секретаріату Політради партії ВО "Батьківщина", проживає в місті Вишневе Києво-Святошинського району Київської області;

197. Ужва Віктор Іванович, 1950, освіта вища, начальник Дніпропетровського обласного головного управління земельних ресурсів Дніпропетровської обласної державної адміністрації, проживає в місті Дніпропетровську;

198. Фединець Михайло Ілліч, 1961, освіта вища, перший заступник голови Ужгородської районної державної адміністрації, проживає в місті Ужгороді;

199. Христов Дмитро Іванович, 1950, освіта вища, старший викладач кафедри філософії, соціології та психології Полтавської державної аграрної академії, проживає в місті Полтаві;

200. Шептицький Зеновій Стахович, 1952, освіта вища, начальник Золочівського газового управління відкритого акціонерного товариства "Львівгаз", проживає в місті Золочів Львівської області;

201. Шукайло Валентина Макарівна, 1944, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Івано-Франківську;

202. Андрущенко Владислав Олександрович, 1965, освіта вища, адвокат Дніпропетровської обласної асоціації адвокатів, проживає в місті Дніпропетровську;

203. Бовін Олександр Юрійович, 1965, освіта вища, комерційний директор ТОВ "Енерго-Миг", проживає в місті Дніпропетровську;

204. Волков Євген Борисович, 1950, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Донецьку;

206. Лаврик Гаррій Анатолійович, 1965, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, лікар-анестезіолог Первомайської міської лікарні, проживає в місті Первомайськ Миколаївської області;

208. Великодній Олександр Павлович, 1954, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Києві;

209. Вихватенко Сергій Костянтинович, 1957, освіта вища, директор загальноосвітньої школи №2 міста Богуслава, проживає в місті Богуслав Київської області;

210. Гавриленко Станіслав Володимирович, 1955, освіта вища, завідувач неврологічного відділення Рогатинської центральної районної лікарні, проживає в місті Рогатин Івано-Франківської області;

211. Гринюк Петро Михайлович, 1935, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Києві;

212. Гученко Петро Михайлович, 1948, освіта вища, проректор Української академії банківської справи Національного банку України, проживає в місті Сумах;

213. Дзензерський Віктор Олександрович, 1944, освіта вища, директор Інституту транспортних систем і технологій Національної академії наук України, проживає в місті Дніпропетровську;

214. Євлах Олексій Юрійович, 1972 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, генеральний директор МПП "Інтерсервіс АСП", проживає в місті Києві;

216. Наумова Олена Вікторівна, 1959, безпартійна, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Сніжне Донецької області;

217. Жданович Ірина Володимирівна, 1967, освіта вища, директор Слов’яносербської дитячо-юнацької спортивної школи, проживає в смт Слов’яносербськ Луганської області;

218. Згривець Федір Іванович, 1953, освіта вища, генеральний директортовариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Фортуна", проживає в місті Кіровограді;

219. Іванюк Василь Володимирович, 1973, безпартійний, освіта вища, директор Дніпробузського морського порту, проживає в селі Черноморка міста Очаків Миколаївської області;

220. Канвішер Валентина Іванівна, 1956 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, помічник Голови цієї партії, проживає в місті Києві;

222. Кітюк Василь Васильович, 1946, освіта вища, голова селянського фермерського господарства "Україна", проживає в селі Рідків Радивилівського району Рівненської області;

223. Крока Валентин Іванович, 1950, освіта вища, перший заступник голови Рівненської обласної ради, проживає в місті Рівному;

224. Коваленко Валентина Михайлівна, 1964, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, доцент Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького, проживає в місті Черкасах;

225. Кравчук Василь Петрович, 1967, освіта вища, голова Теофіпольської районної державної адміністрації, проживає в селі Волиця Теофіпольський району Хмельницької області;

226. Лавров Ігор Олексійович, 1979 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, тимчасово не працює, проживає в смт Ставище Київської області;

227. Лисенко Ігор Анатолійович, 1965, освіта вища, голова правління відкритого акціонерного товариства Науково-виробниче підприємство "Інтернет Технології та Електронні Комунікації", проживає в місті Чернігові;

228. Рекіянов Сергій Олександрович, 1958, освіта вища, директор Луганська філія АБ "Брокбізнесбанк, проживає в місті Луганську;

229. Луговий Владислав Віталійович, 1962, освіта вища, директор регіонального відділення Аграрного фонду, проживає в місті Сумах;

230. Садовий Борис Трохимович, 1936, освіта вища, заступник завідуючого секретаріатом депутатської фракції БЮТ у Верховній Раді, проживає в місті Києві;

231. Косьяненко Олександр Володимирович, 1947, безпартійний, освіта вища, народний депутат України, проживає в місті Києві;

232. Семенова Валентина Федорівна, 1948, освіта вища, директор Сокирянського територіального центру соціального обслуговування, проживає в місті Сокиряни Чернівецької області;

233. Ситнік Петро Кононович, 1947, безпартійний, освіта вища, професор Національної академії державного управління при президентові, проживає в місті Фастів Київської області;

235. Стасюк Степан Степанович, 1955, освіта вища, перший заступник голови Коломийської районної державної адміністрація, проживає в селі П’ядики Коломийський району Івано-Франківської області;

236. Танцюра Володимир Васильович, 1948, освіта вища, головний спеціаліст внутрішньої політики Тальнівської районної державої адміністрації, проживає в місті Тальне Черкаської області;

237. Семчук Василь Степанович, 1957, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, заступник головного редактора комунального підприємства "Редакція газети "Чернівці", проживає в місті Чернівцях;

238. Токар Аркадій Валентинович, 1972, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Дніпропетровську;

239. Угрин Іван Михайлович, 1960, освіта вища, директор Белелуйського цегляного заводу, проживає в селі Белелуя Снятинський району Івано-Франківської області;

240. Хачатрян Месроп Жоржикович, 1955, освіта вища, президент концерну "Веселка", проживає в місті Одесі;

242. Чорноіваненко Олександр Анатолійович, 1962, освіта вища, начальник юридичного відділу Науково-дослідного центру регіонального управління та економіки, проживає в місті Кіровограді;

243. Ушинський Олександр Євгенович, 1956, безпартійний, освіта вища, заступник голови Секретаріату республіканської партії "Собор", проживає в місті Києві;

245. Бондар Антоніна Вікторівна, 1960, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Сумах;

246. Яремчук Володимир Андрійович, 1939, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Києві;

247. Андрєєв Станіслав Васильович, 1936, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Києві;

248. Антонів Богдан Михайлович, 1961, освіта вища, директор приватного підприємства "АБМ", проживає в місті Миколаєві;

249. Бабанін Володимир Олексійович, 1956 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта середня спеціальна, пенсіонер, проживає в місті Василівка Запорізької області;

252. Богданов Віталій Володимирович, 1971, освіта вища, директор товариства з обмеженою відповідальністю "Сепро БВВ", проживає в місті Херсоні;

253. Тягур Юрій Михайлович, 1969, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, голова правління Кредитної спілки "Святий Мартин", проживає в смт Кольчино Мукачівський району Закарпатської області;

254. Бондаренко Борис Іванович, 1941, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Києві;

255. Александров-Чікілевський Ярослав Борисович, 1972, освіта вища, перший заступник голови правління відкритого акціонерного товариства "Український концерн хмелярства "Укрхміль", проживає в місті Києві;

256. Березкін Станіслав Семенович, 1959, безпартійний, освіта вища, генеральний директор корпорації "Система ССБ", проживає в місті Кіровограді;

257. Лавков Сергій Петрович, 1952, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області;

258. Моховиков Сергій Володимирович,1948, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Києві;

259. Максимчук Віталій Львович, 1943, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Запоріжжі;

260. Шевченко Петро Якович, 1940, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Києві;

261. Бабич Наталія Олексіївна, 1955, освіта вища, головний спеціаліст Рахункової палати України, проживає в місті Біла Церква Київської області;

264. Бакунець Олександр Адамович, 1963, освіта вища, приватний адвокат, проживає в місті Донецьку;

265. Бондаренко Андрій Миколайович, 1964, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, технічний директор МПП "Цітіус", проживає в місті Ялта Автономної Республіки Крим;

266. Баранов Володимир Олексійович, 1945, освіта вища, директор спортклубу Володимира Голубничого Української Академії банківської справи Національного банку України, проживає в місті Сумах;

267. Білецький Олег Миколайович, 1966, , освіта вища, юрист Житомирської юридичної корпорації "Правовий центр", проживає в місті Житомирі;

268. Бугерко Антон Антонович, 1952, освіта вища, директор Хмельницького регіонального відділення Аграрного фонду, проживає в місті Хмельницькому;

269. Ванзуряк Григорій Степанович, 1975, освіта вища, заступник голови Глибоцької районної державної адміністрації, проживає в смт Глибока Чернівецької області;

270. Олійник Віктор Степанович, 1972, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в селі Льотниче Володимиро-Волинського району Волинської області;

271. Богачук Володимир Якович, 1963 року народження, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, директор Хмельницького приватного підприємства "Гарант-ВБ", проживає в місті Хмельницькому;

272. Вєтров Олександр Васильович, 1955, освіта вища, заступник Кам’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів , проживає в місті Кам’янка Черкаської області;

274. Дрига Володимир Олександрович, 1953, освіта вища, директор виробничо-комерційного підприємства "Квартал" ЛТД, проживає в місті Сумах;

275. Глущенок Світлана Сергіївна, 1940, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Чернігові;

276. Давиденко Олександр Григорович,1981, освіта вища, студент політологічного факультету Варшавського університету , проживає в селі Плоске Смілянського району Черкаської області;

277. Михалевич Іван Йосипович , 1943, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, військовий пенсіонер, проживає в місті Києві;

278. Дзецко Петро Васильович, 1960, освіта вища, голова Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації, проживає в селі Пристроми Переяслав-Хмельницького району Київської області;

279. Дубіль Валерій Олександрович, 1973, , освіта вища, підприємець, проживає в місті Києві;

280. Д’яченко Валентина Трохимівна, 1944, освіта вища, генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю "Восход", проживає в місті Дніпропетровську;

281. Єременко Анна Валеріївна, 1981, освіта вища, державний виконавець підрозділу примусового виконання рішень відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського обласного управління юстиції, проживає в місті Дніпропетровську;

282. Усяєва Жаннета Михайлівна, 1954, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, віце-президент спільного підприємства "ВІО-ЛЕ", проживає в місті Полтаві;

283. Іванченко Василь Миколайович,1960, освіта вища, начальник Доманівського відділення МОД АППБ "Аваль", проживає в смт Доманівка Миколаївської області;

284. Камінський Олег Миколайович, 1960, освіта вища, адвокат приватної юридичної практики, проживає в місті Вінниці;

285. Федосієнко Ігор Євгенович, 1967 року народження, безпартійний , освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Чернігові;

286. Катков Віктор Євгенійович, 1961, освіта вища, приватний підприємець, проживає в місті Тетіїв Київської області;

288. Більчук Микола Миколайович, 1969, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Тернополі;

289. Костишин Володимир Іванович, 1967, освіта вища, заступник голови Галицької районної державної адміністрації, проживає в місті Галич Івано-Франківської області;

290. Кузменко Роман Валерійович, 1980, освіта вища, заступник директора закритого акціонерного товариства "Сучасні інформаційні технології", проживає в місті Ялті;

291. Лев Олександр Зиновійович, 1960, освіта вища, заступник генерального директора по виробництву державної холдінгової компанії "Луганськвуглепереробка", проживає в місті Луганську;

292. Лєсков Валерій Олександрович,1961, освіта вища, начальник управління зовнішньоекономічних зв’язків Хмельницької обласної державної адміністрації, проживає в місті Хмельницькому;

293. Мазурчак Олександр Володимирович, 1959, освіта вища, міський голова міста Кам’янця-Подільського, проживає в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області;

294. Грінкевич Василь Федорович, 1950, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Хмельницькому;

295. Мусієнко В’ячеслав Бориславович, 1954, освіта вища, перший заступник голови спостережної ради "Інпромбанку", проживає в місті Києві;

296. Нетяга Галина Степанівна,1942, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Бровари Київської області;

297. Обозний Володимир Анатолійович,1953, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Сумах;

299. Овчаров Микола Іванович, 1957, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Жовті Води Дніпропетровської області;

300. Олійник Олександр Макарович, 1936 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Вінниці;

301. Черненко Маргарита Валеріївна, 1968, безпартійна, освіта вища, директор Миколаївської загальноосвітньої школи №32, проживає в місті Миколаєві;

302. Орлов Леонід Михайлович,1960, освіта вища, голова Новомиргородської районної державної адміністрації, проживає в місті Новомиргород Кіровоградської області;

303. Паламарчук Олександр Федорович,1952, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Павлоград Дніпропетровської області;

304. Прокопчук Юрій Володимирович, 1964, освіта вища, голова Рівненської обласної організації цієї партії , проживає в місті Корець Рівненської області;

305. Півень Юрій Йосипович, 1954, освіта вища, перший заступник начальника, Головне управління праці та соціального захисту населення Чернівецької облдержадміністрації, проживає в місті Чернівцях ;

307. Поліщук Юрій Адамович, 1975, освіта вища, викладач кафедри цивільного права та процесу Смілянської філії Харківського економіко-правового університету, проживає в місті Чигирин Черкаської області;

309. Румик Олександр Борисович, 1968, освіта вища, приватний підприємець, проживає в місті Умань Черкаської області;

310. Овсянко Леонід Васильович, 1937, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, заступник директора ВКФ "ОМПек" товариства з обмеженою відповідальністю, проживає в місті Одесі;

312. Северин Сергій Сергійович, 1980, освіта вища, директор приватного підприємства "Протон", проживає в смт Покровське Дніпропетровської області ;

313. Селецька Наталя Семенівна, 1964, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, проживає в місті Києві;

314. Сорока Віктор Олексійович,1959, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Донецьку;

315. Островська Світлана Ігнатівна, 1947, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Житомирі;

317. Тітов Віктор Васильович, 1962, освіта вища, приватний підприємець, проживає в селі Тетерівка Житомирського району Житомирської області;

318. Федишена Світлана Іванівна, 1961, освіта вища, редактор редакції Кременецького районного радіомовлення, проживає в місті Кременець Тернопільської області;

320. Придачий Юрій Миколайович, 1955, член Української соціал-демократичної партії, освіта cередня, машиніст локомотива відкритого акціонерного товариства "Північний гірничо- збагачувальний комбінат", проживає в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області;

321. Чепіга Михайло Петрович, 1941, освіта вища, завідувач кафедри неорганічної та органічної хімії Львівської національної академії ветеринарної медицини, проживає в місті Львові;

322. Шайдур Любов Михайлівна, 1951 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, приватний підприємець, проживає в місті Полтаві;

323. Шкільний Михайло Михайлович, 1968, освіта вища, заступник директора з економіки товариства з обмеженою відповідальністю "СІМ-СІМ", проживає в селі Яструбове Козівського району Тернопільської області;

324. Юрачківська Леся Михайлівна, 1959, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, Верховна Рада України, проживає в місті Києві;

325. Стеблівська Наталія Леонідівна, 1952, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Харкові;

326. Ямчук Михайло Дмитрович, 1965, освіта вища, перший заступник голови Білогірська районної державної адміністрації, проживає в смт Білогір’я Хмельницької області;

327. Алексєєнко Олександр Миколайович, 1954 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Одесі;

328. Атаманюк Микола Вікторович, 1967, освіта вища, голова правління відкритого акціонерного товариства "Південьатоменергокомплект", проживає в смт Білявка Одеської області;

329. Баранівський Валентин Петрович, 1951, освіта вища, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Сквирської районної державної адміністрації, проживає в селі Самгородок Сквирського району Київської області;

330. Бойчук Василь Євгенійович, 1961, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, директор Івано-Франківської загальноосвітньої школи № 15, проживає в місті Івано-Франківську;

331. Барулін Федір Олександрович, 1947 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, голова правління Херсонської обласної громадської організації "Регіональна рада підприємців", проживає в місті Херсоні;

332. Білокобильська Надія Яківна, 1950, освіта вища, заступник голови Таращанської районної державної адміністрації, проживає в місті Тараща Київської області;

333. Борисенко Денис Валерійович, 1979, безпартійний, освіта вища, головний державний інспектор з питань інтелектуальної власності Державного департаменту інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки, проживає в місті Павлоград Дніпропетровської області;

335. Вайнер Володимир Аркадійович, 1961 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, тимчасово не працює, проживає в смт Гуляйполе Запорізької області;

336. Веселов Сергій Робертович 1960, освіта вища, директор товариства з обмеженою відповідальністю "Берег-Будгруп", проживає в місті Одесі;

337. Гармаш Павло Миколайович, 1973, освіта вища, директор товариства з обмеженою відповідальністю "Нью-Лайн", проживає в місті Чернігові;

338. Глушенко Микола Васильович, 1956, освіта вища, заступник начальника управління праці та соціального захисту Звенигородської районної державної адміністрації, проживає в місті Звенигородка Черкаської області;

340. Демчук В’ячеслав Іванович 1975, освіта вища, начальник закритого акціонерного товариства Лохвицького спільного підприємства "Полтавапропангаз", проживає в місті Лохвиця Полтавської області;

341. Добровольський Віталій Олександрович, 1951, освіта вища, директор приватного підприємства "Експертний науково-дослідний центр "Експертиза", проживає в місті Вінниці;

342. Ємченко Микола Юхимович, 1949, освіта вища, начальник служби у справах неповнолітніх Звенигородської районної державної адміністрації, проживає в місті Ватутіне Черкаської області;

343. Яресько Олексій Іванович, 1942 року народження, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, пенсіонер, проживає в селі Шепелівка Глобинського району Полтавської області;

344. Єрмоленко Григорій Васильович, 1953, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Каховка Херсонської області;

346. Заяць Костянтин Степанович, 1939 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Сумах;

348. Іорданов Юрій Іванович, 1967, освіта вища, начальник управління енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради, проживає в місті Вінниці;

350. Карабелеш Євген Євгенович, 1939, освіта вища, головний лікар Суворовської районної клінічної лікарні, проживає в місті Херсоні;

351. Кедь Володимир Євгенович, 1973, освіта вища, юрист товариства з обмежеоню відповідальністю "Універсам Жовтневий", проживає в місті Чернівцях;

352. Кліменко Вадим Вадимович, 1969, освіта незакінчена вища, директор збройової майстерні ССК "Динамовець", проживає в місті Сімферополі;

353. Крисак Іван Богданович, 1958, освіта вища, директор товариства з обмеженою відповідальністю "Воскресіння", проживає в селі Ангелівка Тернопільського району Тернопільської області;

354. Дубецький Богдан Васильович, 1946, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, військовий пенсіонер, проживає в місті Пирятин Полтавської області;

355. Лисенко Віктор Іванович, 1960, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Глухів Сумської області;

356. Лихольот Тетяна Володимирівна, 1956, освіта вища, голова правління Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку по проспекту П.Григоренка, 36а "Зеніт", проживає в місті Києві;

358. Марченко Володимир Олександрович, 1971, освіта вища, заступник голови Полтавської обласної ради, проживає в місті Полтаві;

359. Онопенко Олег Григорович, 1971, член Української соціал-демократичної партії, освіта середня спеціальна, тимчасово не працює, проживає в місті Коломия Івано-Франківської області;

360. Мицканюк Василь Миколайович, 1959, освіта вища, заступник голови Верховинської районної державної адміністрації, проживає в смт Верховина Івано-Франківської області;

361. Мудренко Ольга Олександрівна, 1952, освіта вища, начальник управління економіки Старокостянтинівської районної державної адміністрації, проживає в місті Старокостянтинів Хмельницької області;

362. Оленковська Лариса Павлівна, 1957, освіта вища, директор Південноукраїнського регіонального навчального центру, проживає в місті Херсоні;

363. Оніщук Андрій Юрійович, 1974, освіта вища, заступник голови, Володимир-Волинська райдержадміністрація, проживає в місті Володимир-Волинськ Волинської області;

364. Білокобильська Любов Борисівна, 1965, член Української соціал-демократичної партії, освіта вища, практичний психолог Лебединського вищого професійного училища лісового господарства, проживає в місті Лебедин Сумської області;

365. Павлов Федір Павлович, 1958, освіта вища, начальник, Управління ветеринарної медицини в Шишацькому районі, проживає в смт Шишаки Полтавської області;

366. Паніот Галина Ярославівна, 1979, безпартійна, освіта вища, аспірант факультету міжнародних відносин Львівського Національного університету ім. І.Франка, проживає в місті Львові;

367. Пігенко Ігор Володимирович, 1956, освіта вища, пенсіонер, проживає в місті Городня Чернігівської області;

368. Полига Валерій Іванович, 1957 року народження, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", освіта вища, приватний підприємець, проживає в місті Запоріжжі;

370. Рибалко Олександр Вікторович, 1977, безпартійний, освіта вища, начальник відділу матеріально-технічного постачання і збуту державного підприємства "Немирівський спиртовий завод", проживає в місті Немирів Вінницької області;

371. Романків Ігор Петрович, 1975, освіта вища, директор представництва Швейцарської фірми СС мед Інтернешнл АГ в Україні, проживає в селі Смиківці Тернопільського району Тернопільської області;

372. Сахарук Ольга Петрівна, 1963, освіта вища, завідувач РМК відділу освіти Шацької районної державної адміністрації, проживає в смт Шацьк Волинської області;

373. Сєтков Василь Іванович, 1960, освіта вища, голова товариства з обмеженою відповідальністю "Об’єднана платіжна система України", проживає в місті Сімферополі;

375. Смірнов Андрій Вадимович, 1970, освіта вища, виконавчий директор Кіровоградського відділення КС "Аккорд", прожив

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді