Литвина і Януковича звинувачують у залякуванні

Вівторок, 14 лютого 2006, 14:42

Блок Павла Лазаренка заявляє, що представники Партії регіонів та Народного блоку Литвина в окремих областях України вдаються до прямих погроз та залякування виборців.

Як сказано у заяві Блоку, представники цих політичних сил вдаються до "кримінальних методів ведення передвиборної агітації".

"Користуючись покровительством спікера парламенту та лояльним ставленням з боку чинної влади, представники регіональних структур Народного блоку Литвина вдаються до прямого залякування керівників бюджетних установ, лікарень, ветеринарних служб, змушуючи їх до агітаційної роботи на користь цієї політичної сили під загрозою звільнення з посад, що ними займаються ", - йдеться у заяві.

Представники Блоку Лазаренка стверджують, що "сигнали подібного характеру" надходять до центрального штабу Блоку практично з усіх регіонів України, зокрема з Дніпропетровської, Житомирської, Тернопільської областей, з Києва.

Блок Лазаренка застерігає спікера парламенту Володимира Литвина та голову Партії регіонів Віктора Януковича "від протизаконних методів агітаційної роботи".

"Привертаємо увагу Центральної виборчої комісії до порушень виборчого законодавства вказаними суб‘єктами виборчого процесу для вживання заходів щодо їх припинення", - сказано в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді