Кримські "нашоукраїнці" мають намір "почистити пір'ячко"

Понеділок, 6 березня 2006, 18:17

Кримський прем'єр Анатолій Бурдюгов буде рекомендувати президії кримської регіональної організації НСНУ виключити з передвиборного списку чотирьох кандидатів, що мали раніше проблеми з законом.

Так він прокоментував оприлюднені МВС України списки кандидатів у депутати, що мали раніше проблеми з законом, у тому числі і чотири кандидати зі списку кримської організації НСНУ.

За словами Бурдюгова, він не перевіряв наявність у списку кандидатів, що раніше мали проблеми з законом.

"Але я думаю, що усе, що робиться сьогодні, це абсолютно правильно", - зазначив він, маючи на увазі опублікування таких списків правоохоронними органами.

"Такі речі, як судимість або участь в організованому злочинному угрупованні, ми не повинні пропускати мимо, громадськість повинна про це знати", - заявив Бурдюгов.

Прем'єр автономії також зазначив, що на зустрічі з представниками політичних партій і блоків він підкреслював, що політичні партії повинні пройти процес самоочищення.

"Я їх закликав до того, щоб самоочиститися і позбутися від таких людей", - зазначив Бурдюгов.

На його думку, кандидати в депутати, прізвища яких озвучили правоохоронні органи, повинні написати самі заяви про виключення їх з передвиборних списків.

"Я запропоную розглянути це питання на засіданні президії кримської регіональної організації НСНУ про виключення цих людей зі списків", - додав він.

Бурдюгов очолює список кандидатів у депутати в кримський парламент від кримської організації "Народний союз "Наша Україна".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді