Держкомрезерв заявляє, що Яценюк лізе не в свою справу

Понеділок, 10 липня 2006, 19:54

Державний комітет України по державному матеріальному резерву заявляє про пряме втручання в його діяльність Міністерства економіки.

"Міністр економіки своїми діями здійснює пряме втручання в діяльність Держкомрезерву України, перевищує свої повноваження, надані йому чинним законодавством, чим дестабілізує роботу апарату центрального органу виконавчої влади", - йдеться у повідомленні, передає "Інтерфакс-Україна".

У повідомленні відзначається, що Міністерство економки наказом №219 від 22 червня 2006 року внесло зміни в структуру Держкомрезерву, однак деякі положення наказу, на думку комітету, суперечать чинному законодавству.

Відповідно до повідомлення, наказ Мінекономіки комітет заперечив у Господарському суді Києва, і суд вирішив призупинити його дію.

"Незважаючи на це, на підставі оскарженого наказу Мінекономіки №219, дію якого було припинено рішенням суду, Міністерство економіки зробило подання в Кабінет міністрів України на призначення заступників голови Держкомрезерву України", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді