Заснована Георгієм Гонгадзе у 2000 році

США закликали Україну відновити переговори з МВФ

Понеділок, 24 лютого 2014, 17:34
Версія для друку Коментарі 0

Міністр фінансів США Джейкоб Лью, повертаючись у неділю до Вашингтона із зустрічі "Великої двадцятки" в Австралії, розмовляв по телефону з українським політичним лідером Арсенієм Яценюком.

Лью наголосив, що учасники сіднейського саміту G-20 підтримали надання Україні міжнародного пакету допомоги, який надійде з боку МВФ, як тільки український парламент повністю сформує перехідний уряд.

Міністр Лью закликав Україну після цього якомога швидше розпочати переговори з МВФ. Джейкоб Лью зазначив, що багато хто з міністрів фінансів під час саміту G-20 виступив з подібними заявами.

Лью висловив готовність США, разом з ЄС та іншими членами міжнародної спільноти, доповнити програму МВФ, щоб пом’якшити наслідки реформ на українців із невисокими доходами. Однак міністр Лью наголосив на необхідності запровадження реформ, які можна буде підтримати програмою МВФ.

Лью та Яценюк погодилися підтримувати тісний зв’язок протягом наступних днів та тижнів, у період швидкого просування України в напрямку встановлення політичної та економічної стабільності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

АВТОРИЗАЦІЯ


УВІЙТИВІДМІНИТИ
Ви можете увійти під своїм акаунтом у соціальних мережах:
Facebook   Twitter   Вконтакте