Заснована Георгієм Гонгадзе у 2000 році

Білий дім: активність сепаратистів є наслідком посилення тиску з боку Росії

Вівторок, 08 квітня 2014, 11:27
Версія для друку Коментарі 2
Прес-секретар Білого дому Джей Карні

В адміністрації Барака Обами заявили, що останні заворушення на сході України і активність сепаратистів є наслідком посилення тиску на Україну з боку Росії.

Якщо російські війська здійснять спробу увійти в Україну - Москву одразу чекатимуть нові санкції заявив на брифінгу голова прес-служби Білого дому Джей Карні:
 
"Ми стурбовані низкою кроків, спрямованих на ескалацію ситуації в Україні протягом цих вихідних. І ми бачимо, що ці кроки стали наслідком посилення тиску Росії на Україну. Групи проросійських демонстрантів захопили адміністративні будівлі в Харкові, Донецьку і Луганськ і є вагомі докази того, що деякі з цих демонстрантів були проплачені і не були місцевими мешканцями… Якщо Росія втрутиться на схід України, відкрито чи приховано, це означатиме серйозну ескалацію. Ми закликаємо президента Путіна і його уряд припинити усі спроби дестабілізувати Україну і ми застерігаємо не вдаватися до військової інтервенції".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
IP: 144.76.166.---
Віктор Червоний _ 08.04.2014 11:51
Звістно, що у Донецьку лище одні тітушки живуть, їх влаштовує нова влада та тотальне подорожчення, а ті, що мітінгують - це представники ФСБ, оскільки самі донетчани - барани та вони не взмозі згуртуватись, в нас у країні народ може самостійно без зовнішньої підтримки згуртуватись лише на Майдані.
IP: 217.76.200.---
Владимир Прохожий _ 08.04.2014 11:48
Штаты, то ли плохо информированы, то ли умышленно болванят нас, главное, что волнует народ - это резкий скачок цен, падение экономики, безвластие и разгул бандитизма....

АВТОРИЗАЦІЯ


УВІЙТИВІДМІНИТИ
Ви можете увійти під своїм акаунтом у соціальних мережах:
Facebook   Twitter   Вконтакте