"ПОВСТАНЬ ,УКРАЇНО" ОГОЛОШУЄ ПОЧАТОК ПОВАЛЕННЯ КУЧМИ

Середа, 4 грудня 2002, 12:25
Лідери трійки опозиційних сил оголосили, що починається новий етап акції "Повстань, Україно" під назвою "Звільнення України від Кучми".

Як повідомив на прес-конференції трійки Петро Симоненко, завершальний етап акції відбудеться 9 березня 2003 року у Києві. Перед цим лідери опозиції планують об'їхати всі регіони України.

"Ми хочемо поінформувати людей і оголосити території, вільні від Кучми", - заявила Юлія Тимошенко. Як пояснюють учасники конференції, в ході акції планується, що територіальні громади через місцеві органи влади висловлюватимуться щодо дострокової відставки Кучми.

"Вже сьогодні на всій території України, у всіх містах і селищах країни – від Харківщини до Закарпаття, від Криму до Чернігівщини – відбуваються збори територіальних громад і трудових колективів, політичних і громадських організацій, на яких проголошують створення територій, вільних від Кучми", - ідеться у заяві трійки.

Лідер БЮТ також зазначила, що сподівається на участь у цьому турі територією України й Віктора Ющенка. За її словами, першими регіонами, які вони планують відвідати, будуть східні області України.

Лідери опозиції не стали заглиблюватися у деталі акції протесту 9 березня. За словами Тимошенко, виступ буде підготовано "більш фахово та системно", ніж восени 2002. Вона також зазначила, що захід 9 березня буде "пролонгованою дією".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News