Опозиція просить "Нашу Україну" не командувати на з`їзді

Субота, 1 березня 2003, 16:38
"Наша Україна" запрошена на з’їзд депутатів від опозиції лише в якості гостей, а питання єдиного кандидата в президенти обговорювати не планується. Про це ідеться у прес-релізі, поширеному оргкомітетом з підготовки з’їзду.

Таке роз'яснення "трійка" опозиційних сил зробила "у зв’язку з появою в засобах масової інформації повідомлень про участь блоку "Наша Україна" у Всеукраїнському з’їзді депутатів усіх рівнів від опозиції, що пройде в Києві 2 березня 2003 року".

Опозиціонери зазначають, що ініціаторами проведення з’їзду опозиції в рамках акції "Повстань, Україно!" виступили Комуністична партія, Соціалістична партія та "Блок Юлії Тимошенко".

"Організатори запросили різні політичні сили, зокрема представників блоку "Наша Україна" у якості гостей. Питання висунення єдиного кандидата на президентські вибори обговорювати на з’їзді не передбачалось", - ідеться у повідомленні.

Про те, що на з'їзді може розглядатися єдина кандидатура на посаду президента від опозиції, заявляв раніше член фракції БЮТ Анатолій Матвієнко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування