Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СУД ЗАБОРОНИВ ПІКЕТУВАТИ ЛУК'ЯНІВКУ І РОЗБИВАТИ НАМЕТОВІ МІСТЕЧКА

Субота, 8 березня 2003, 15:33
Шевченківський місцевий суд Києва заборонив партії "Батьківщина" (що входить до складу блоку Юлії Тимошенко) похід від пам'ятника Тарасу Шевченку вулицями Києва під час проведення акції "Повстань, Україно!" 9 березня.

Як повідомили в прес-службі МВС України з посиланням на рішення суду, що було ухвалено в п'ятницю, "Батьківщині" заборонено похід від пам'ятника Шевченка вулицями Володимирська, Велика Житомирська, Артема, Дегтярівська для проведення зустрічей з народними депутатами України біля Апеляційного суду Києва і СІЗО №13 Держдепартаменту виконання покарань.

Суд також заборонив представникам партії розбивати наметові містечка в історичному ареалі Києва. Суд тим самим задовольнив заяву Київської міськадміністрації з проханням "встановити обмеження на проведення акції 9 березня" "Батьківшині".

У судовому рішенні відзначається, що Київдержадміністрація обґрунтувала прохання необхідністю забезпечити нормальну роботу міського транспорту і служб спеціального призначення (пожежна, аварійна, швидка допомога). Крім цього проведення такої акції у вихідний день, вважає влада, може привести до обмеження прав і свобод інших громадян.

9 березня по всій Україні Комуністична і Соціалістична партії, і БЮТ, а також "Наша Україна" мають намір провести черговий етап антипрезидентської акції "Повстань, Україно!". Учасники акції покладуть квіти до пам’ятника Шевченка 9 березня о 13:00 годині.

Збір прихильників Соцпартії відбудеться того ж дня об 11:00 на майдані Незалежності. Комуністи в цей же час зберуться на площі біля станції метро "Арсенальна". Активісти від БЮТ - на Софіївській площі.

У планах "Батьківщини" - похід колони по вулицях для організації пікетування суду і СІЗО.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...