Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма вимагав на РНБОУ терміново вирішити проблему з кордонами

Понеділок, 22 грудня 2003, 16:21
22 грудня під головуванням президента України Леоніда Кучми відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, повідомляє прес-служба президента.

На засіданні розглядалося широке коло питань, пов'язаних з міжнародно-правовим оформленням державного кордону України з деякими суміжними державами.

Під час засідання наголошувалося, що вирішення зазначених питань створить необхідні передумови для прискорення реалізації курсу нашої держави на європейську та євроатлантичну інтеграцію, сприятиме зміцненню дружніх відносин із сусідніми країнами та дозволить забезпечити ефективну протидію нелегальній міграції, міжнародному тероризму і транскордонній злочинності.

За результатами обговорення було ухвалено комплекс невідкладних заходів, спрямованих на захист національних інтересів України у цій важливій сфері.

Було також розглянуто питання Національного наукового центру "Харківський фізико-технічний інститут" Міністерства освіти і науки України та прийнято рішення передати його до сфери управління Національної академії наук України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування