Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

УНА-УНСО відхрещується від тезок-провокаторів

Понеділок, 28 червня 2004, 15:32
УНА-УНСО заявляє, що УНА Коваленка діє за сценарієм "Медведчукучми".

Причиною заяви, як вказує УНА-УНСО, стало посилення останнім часом діяльності "доморощених "націоналістів", які "набиваються у “друзі” до лідерів національної опозиції".

На тлі решти, на думку УНА-УНСО, виділяється "тандем Тими-Коваленка".

Щоб "раз і назавжди відмежувати грішне від праведного", провід УНА-УНСО заявляє, що "жодного відношення до УНА-УНСО не мають ані Коваленко з його есдепеушною УНА, ані Тима з його не менш продажним "рухом за націю".

"Не їм святкувати роковини утворення організації, яку вони зрадили і продали", - додають автори заяви.

"Тому рішуче заявляємо: усе організоване ними, є сценарієм одного режисера, ім’я йому – Медведчукучма", - закінчується заява УНА-УНСО.

Як відомо , партія УНА, керівником якої є Едуард Коваленко, на мітингу в суботу заявила про підтримку лідера "Нашої України" Віктора Ющенка як єдиного кандидата в президенти України від правих сил. При цьому УНА використовувала ксенофобські гасла та символіку, схожу до символіки ницистських СС.

УНА Коваленка є однією з частин розколотої організації і не має відношення до УНА-УНСО, очолюваної депутатом від блоку Тимошенко Андрієм Шкілем.

Блок Ющенка неодноразово відмежовувався від заяв УНА, відзначаючи, що висловлювання "голови УНА" Едуарда Коваленка "на підтримку кандидата в президенти Віктора Ющенка" - політична провокація, замовлена опонентами Ющенка з метою його дискредитації в очах виборців.


Читайте також:

Ющенка відмежовують від провокаторів з УНА

УНА, яку підозрюють у зв`язках з Банковою, нав`язується Ющенку

УНА-провокатори з символікою SS хочуть підтримати Ющенка і не виключають вуличних боїв

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування