Соратник Ющенка Жванія знову потрапив у темник. На нього натравили хлопців Корчинського

Середа, 30 червня 2004, 17:25
Організація "Братство" Дмитра Корчинського збирається допомогти організувати безстроковий страйк робітників керчинського заводу "Залив", підконтрольного депутату з "Нашої України" Давиду Жванії.

Страйк розпочнеться 5 липня, якщо працівникам не буде до цього виплачено заборгованості з зарплати, йдеться в заяві Корчинського, поширеній у ЗМІ у середу.

Корчинський відзначає, що нещодавно до нього звернулись робітники суднобудівного заводу "Залив" з Керчі. "Вони знають, що я очолюю "Братство", яке любить дресирувати начальників", -зазначає він.

За його словами, завод має великі заборгованості по зарплаті, хоча працює й приносить прибутки своїм власникам. Завод також має "численні замовлення", в тому числі і від закордонних фірм. Однак, всі попередні спроби вимагати зарплату були майже безрезультатними.

Корчинський зазначає з посиланням на робітників, що фактичним власником заводу є близький соратник Ющенка - народний депутат Жванія.

"Вони вважають, що Жванія не виплачує зарплати, щоб вистачило на виборчу компанію Ющенка. Не думаю, що це так. Багато новоявлених капіталістів не вважають за необхідне, розраховуватися з людьми, яких можна безкарно кинути, з людьми, які не вміють вимагати свого. Барига платить тільки тоді коли боїться", - зазначає Корчинський.

"В цьому смислі не існує жодної різниці між начальниками, ким би вони себе не оголошували - більшістю чи опозицією. Нашоукраїнські мери беруть хабарів не менше, ніж усі інші. Нашоукраїнські власники кидають своїх робітників так само нахабно, як і всі інші власники", - додає він.

Як відомо, у вівторок активісти "Братства" зібрали працівників заводу "Залів" на мітинг біля прохідної заводу. Також вони пікетували Кабінет міністрів. Сюжет про це пікетування було розтиражовано з практично однаковим коментарем каналами, підконтрольними СДПУ(о).

Українська правда

Читайте також:

Фонд держмайна думає, що їм важко буде забрати завод у Жванії



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування