Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок після критики Ющенка вибачився за "москалів" і "жидву"

Середа, 21 липня 2004, 14:22
Лідер партії "Свобода", народний депутат Олег Тягнибок заявляє, що його виступ на вшануванні вояків УПА не є позицією фракції "Наша Україна" і її лідера, а лише його власними поглядами.

Про це йдеться в коментарі Тягнибока, поширеному в ЗМІ.

"У своєму виступі я лише наголосив на складних і трагічних сторінках української історії, що, на жаль, промовляє страшними фактами нищення українського народу як німецько-фашистськими, так і російсько-більшовицькими загарбниками, а також на безпринципності й продажності сьогоднішньої влади", - зазначив Тягнибок.

"І якщо така історична правда когось образила, мені шкода", - додав він.

Тягнибок зазначив, що йому прикро, що його слова активно використовуються провладними ЗМІ з метою дискредитації кандидата в президенти Віктора Ющенка.

Як відомо, минулої суботи народний депутат Тягнибок, виступаючи на мітингу біля могили командира Української повстанської армії Клима Савура на Івано-Франківщині, зокрема, сказав:

"Вони не боялися як i ми зараз не маємо боятися, вони взяли автомат на шию i пішли в тiї лiси, вони готувалися i боролися з москалями, боролися з нiмцями, боролися з жидвою i з iншою нечистю, яка хотiла забрати в нас нашу українську державу… Треба вiддати Україну, нарештi, українцям. Отi молодi люди i ви, сивочолi, оце є та сумiш якої найбiльше боїться москальско-жидiвська мафія, яка сьогоднi керує в Українi".

На засіданні координаційного комітету коаліції "Сила народу" Віктор Ющенко піддав жорсткій критиці ксенофобські висловлювання Олега Тягнибока і попередив його про можливість виключення із фракції.

Читайте також:

Ющенко змусить Тягнибока вибачиться за "москальсько-жидівську" мафію


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування