ЯНУКОВИЧ НАЗВАВ СВОЇХ ОПОНЕНТІВ КОЗЛАМИ

Четвер, 21 жовтня 2004, 18:31
Прем'єр-міністр, кандидат у президенти України Віктор Янукович заявляє, що його команда прийшла до влади надовго, буде працювати на благо народу і виконає усі свої обіцянки.

"Ми не думаємо, що ми прийшли на один рік, ми думаємо, що прийшли надовго", - заявив прем'єр, виступаючи перед представниками територіальних громад Луганської області в ході відвідування регіону з робочою поїздкою в четвер.

"Усім скептикам не вдасться на цьому шляху поставити нам перешкоди", - заявив Янукович, підкресливши: "Я вірю, що сильних і здорових людей набагато більше, ніж цих козлів, які нам заважають жити!"

Прем'єр також сказав, що на парламентських виборах 2006 року розраховує, що у Верховну Раду прийдуть сили, що організують велику єдину команду, що виконає свій борг перед народом і державою. Він закликав жителів України вірити у свої сили і будувати державу, яку у світі будуть поважати.

Після виступу перед представниками територіальних громад прем'єр поїхав на регіональне телебачення, де виступить у прямому ефірі, і в цей же день повернеться в Київ.

Інтерфакс-Україна


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...