ПОМЕР ЗАСТУПНИК МЕДВЕДЧУКА, ВЛАСНИК "ІНТЕРА" ПЛУЖНІКОВ. "Інтер" поки не мінятиме свєї долі

Середа, 22 червня 2005, 13:40
Помер заступник голови СДПУ(о), власник телеканалу "Інтер" депутат Ігор Плужніков.

"Це правда", - відповів на питання про смерть Плужнікова нардеп Нестор Шуфрич.

Як повідомив депутат Ігор Шурма з СДПУ(о), Плужніков помер, не приходячи до тями, у середу зранку. "Лікарям так і не вдалося врятувати йому життя", - сказав він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Шурма зазначив журналістам, що до висновку судмедекспертизи, СДПУ(о) не робитиме "гучних заяв" щодо смерті Плужникова.

"Об’єднані соціал-демократи не є "Нашою Україною", і вони підтекст готувати не будуть. Для того, щоб допускати будь-які припущення потрібно, як мінімум, мати елементарну доказову базу, не популістську, а, як мінімум, судмедекспертизу", - сказав депутат.

Він заявив, що "вважає некоректним" відповідати на питання "чому, як, коли відбулося те, що ми спостерігаємо".

"В день смерті, мені видається, говорити про якісь звинувачення – це просто не по-людськи", - зазначив він, повідомляє кореспондент "Української правди".

Джерела з оточення Ігоря Плужнікова також сказали, що його тіло вже доставлено в Україну, зазначає "5 канал".

Як раніше повідомляв лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук, Плужніков перебував на лікуванні в Німеччині. До того, згідно з заявою Медведчука, Плужніков лікувався у Карлових Варах.

Раніше різні ЗМІ повідомляли, що Ігор Плужніков знаходиться в комі третього ступеня, яка викликана хворобою, діагностована як "токсичний гепатит". Неназвані джерела повідомляли, що у власника "Інтера" зупинялося серце, періодично його підключали до апарата штучного дихання.

Вважається, що 79% акцій "Української незалежної телекорпорації" належать Плужнікову, а 21% - російському "Першому каналу". У пресі писалося про можливий продаж акцій "Інтера" російському підприємцю Олександру Абрамову за посередництва Костянтина Григоришина.

Коментуючи повідомлення про продаж акцій телеканалу "Інтер", Медведчук висловив сумнів, що продаж мав місце, однак відзначив, що не володіє остаточною інформацією, оскільки головний акціонер каналу Плужніков перебуває у важкому стані.

Водночас генеральний продюсер "Інтера" Влад Ряшин в коментарі "Телекритиці" сказав, що у зв’язку зі смертю Плужнікова доля "Інтера" поки що ніяк не зміниться.

"Доля "Інтера" ... поки що ніяк не зміниться. Ніяких змін у складі акціонерів у нас не відбулося. Так як немає ніяких змін, то і коментувати тут поки що нічого", сказав він.

Ряшин також сказав, що "акціонерами "Інтера" є юридичні особи, коли будуть якісь зміни, то вони будуть у встановленому в законі порядку, і одразу буде інформація зі сторони телеканалу".

"Зараз ми можемо тільки підтвердити факт того, що це дійсно відбулося. І прощання та похорони Ігоря Плужнікова відбудуться у суботу, про місце буде повідомлено у середу ввечері у наших новинах", зазначив він.


"Українська правда"


Читайте також:

Турчинов готовий розслідувати хворобу власника "Інтера"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...