Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЕЗСМЕРТНИЙ ПОДАЄ У ВІДСТАВКУ

Субота, 16 липня 2005, 16:09
Віце-прем'єр з питань адміністративно-територіальної реформи Роман Безсмертний заявив, що подає у відставку.

Про це він сказав у суботу в ході громадських слухань по реалізації адмінреформи в селі Макарів Київської області, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я подаю у відставку. Але якщо президент її не прийме - повернуся до вас, і ми продовжимо обговорення", - заявив Безсмертний.

Відповідаючи на питання про причини заяви про відставку, віце-прем'єр сказав: "Мені здається, що рано нашій державі пропонувати серйозні проекти, які швидко виводять ситуацію з кризи і роблять серйозний прорив".

За його словами, у ході громадських слухань з адмінреформи в Макарівському районі Київської області в суботу він почув багато неправди. "Я бачу, що вся система влади працює проти нового президента", - сказав Безсмертний, додавши, що не хоче "брати участі в цьому спектаклі".

Відповідаючи на питання про те, чому, на його думку, жителі Київської області так агресивно налаштовані проти адміністративно-територіальної реформи, Безсмертний сказав, що головною діючою особою в цьому є "районна номенклатура".

"Нікого не цікавлять умови, усіх цікавлять посади", - відзначив віце-прем'єр, додавши, що нікому не цікаво обговорювати питання про те, як будуть жити люди і що одержить кожен громадянин у результаті проведення реформи.

Безсмертний заявив, що не хоче проводити реформу "у формі дикобраза" і має намір почекати, поки люди будуть готові до європейських стандартів життя.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...