РАДНИК ТИМОШЕНКО ЗАЯВЛЯЄ ПРО КОРУПЦІЮ В ОТОЧЕННІ ЮЩЕНКА

Четвер, 1 вересня 2005, 21:04

Радник прем'єра Юлії Тимошенко Михайло Бродський звинуватив оточення Ющенка в корумпованості.

"Я стверджую, що навколо Ющенка - одна корупція", - підкреслив він в ефірі 5 каналу. – "Петя Ющенко, ваш брат, на жаль. Я, до речі своєму сину Юрі заборонив дружити з вашим сином, хоча вони дружили. Повідомляю далі - Миша Дорошенко, Петя Порошенко, Саша Третяков – вони всі займаються перерозподілом на користь себе. Червоненко – це взагалі окрема розмова", - сказав Бродський.

За його словами, сьогодні "Третяков, Порошенко лобіюють Григоришина і їхні клани по переділу українського ринку не на користь народу, за що бореться Тимошенко, тому що вона бореться за те, щоб заводи вивести на аукціони, ані на користь "приватов", нікого, а щоб гроші пішли народу".

"Я особисто в готелі в Дніпропетровську познайомив пана Григоришина з паном Порошенком і паном Ющенком. З тих пір він (Григоришин) зі мною не спілкується. Я особисто познайомив, і вони працюють (Григоришин з Порошенком)", - заявив Бродський.

За словами Бродського, у випадку НФЗ йде боротьба "не двох фінансово-промислових груп з позицією Тимошенко, що хоче продати завод".

"Є боротьба оточення президента, що хоче одержати частку від продажу Пінчуком цього заводу росіянам, і боротьба Тимошенко, яка хоче цей завод продати з відкритого аукціону", - відзначив він.

"Я стверджую, що Пінчук хоче продати завод росіянам за 380 мільйонів доларів. За це Вексельберг з Абрамовим 50 мільйонів платять оточенню президента. І плюс ще отримують можливість купити свої канали, які їм потрібні", - заявив Бродський.

При цьому він спростував інформацію, що Тимошенко лобіює інтереси "Привату", оскільки, за його словами, це неможливо в умовах відкритого аукціону.

"Цими грішми можна розрахуватися з усіма вкладниками Ощадбанку, але Ющенко сьогодні підтримав Третякова і Порошенка", - заявив Бродський, маючи на увазі заяву Ющенка з приводу ситуації на НФЗ.

Він заявив, що припиняє своє членство в партії "Батьківщина" і має намір написати заяву про відставку з посади радника Тимошенко, не пояснивши причин.

"Я на вибори з Тимошенко не піду, якщо вона піде з Ющенком", заявив Бродський.

"Я прошу вибачення перед тими виборцями, яких закликав голосувати на виборах. Хоча іншого вибору в нас не було. За Януковича не можна було голосувати, Кучма – його місце у в'язниці, хоча я не бачу, що Ющенко його збирається саджати. Він Литвина у свій блок запрошує? Людину, яка замовила Гонгадзе! Хіба це можна терпіти?", - додав він.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування