Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко дав особисту гарантію на Деркача

Субота, 17 грудня 2005, 17:45

Екс-майор держохорони Микола Мельниченко відмовився від місця в списку СПУ, мотивуваши це присутністю там Андрія Деркача.

Про це він заявив на з'їзді партії, що проходив у суботу в Києві.

"Коли я дізнався, що в списку буде Деркач, я відмовився. Я не зможу дивитися людям в очі", - зазначив Мельниченко.

Натомість, щоб виправити втрату від присутності Деркача, екс-майор запропонував СПУ взяти до списку Олександра Єльяшкевича.

Мельниченко також зазначив, що писав керівництву Соцпартії записку про Деркача і нагадав, що, зокрема й завдяки діяльності його батька (Леоніда Деркача), мороз у 1999 році не став президентом України.

Водночас на захист Деркача виступив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який зазначив, що Деркач-молодший вже 2 роки працює з їхньою командою.

"Андрій зробив свій вибір і показав, що кожен може видавити з себе кучмізм по краплині. Він ризикував своїм життям, коли разом з іншими людьми блокував своєю машиною дорогу Кучмі до АП", - зазначив Луценко, додавши, що не "здаватиме своїх друзів".

Він також дав "особисту гарантію" за Андрія Деркача.

Сам Деркач в коментарі журналістам зазначив, частина звинувачень Мельниченка на адресу його батька зокрема, що стосуються "кольчуг", вже не підтвердилися.

Він також порадив Мельниченку ходити до генпрокуратури і давати свідчення.

Як відомою, на з'їзді СПУ затверджено список партії, в якому Деркач, що вступив у партію минулого тижня, йде під номером 9.

Українська правда


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...