Кличко взяв власність сина Ющенка і сказав ОК

Середа, 1 лютого 2006, 13:37

Громадянський блок "ПОРА–ПРП" презентував свою виборчу символіку.

Її на прес-конференції в УНІАН представили лідер блоку Віталій Кличко, голова партії "Реформи і порядок" Віктор Пинзеник, голова партії "ПОРА" Владислав Каськів та шостий номер у списку блоку Маркіян Лубківський.

На прес-конференції було продемонстровано агітаційний ролик, в основі якого лежить стиль виборчої кампанії блоку з гаслом "Так! Кличко!" та жестом "ОК". Ролик демонструватиметься на провідних українських телеканалах.

Відповідаючи на запитання, чи погоджував блок використання помаранчевої символіки, зокрема слова "Так!", із сином президента України Андрієм Ющенком (якому належать права на цю символіку), Пинзеник зауважив, що він має "десяток помаранчевих краваток, але це не означає, що їх не можна носити".

"Є речі, які не можуть бути предметом власності нікого", - сказав Пинзеник.

У свою чергу, Лубківський підкреслив: "Наше "так" - це справжнє "так".

"Ми стартуємо, - сказав Кличко, - і ми впевнені в нашій перемозі, тому що ми пропонуємо нові принципи в політиці, тому що наша команда не заплямована минулим, тому що ми хочемо об’єднати людей навколо принципів та ідеалів, а не навколо посад", - сказав Кличко.

"Ми - нове покоління українців, які змінять обличчя України", - запевнив він.

Кличко зазначив, що події останніх років довели: "громадяни хочуть змін, але зміна влади нічого не дасть без радикальної зміни системи влади." "Ми хочемо змінити цю систему, ми знаємо як це зробити", - наголосив він.

Кличко повідомив, що відтепер їхній блок буде проводити щотижневі брифінги, на найближчому з яких буде оприлюднена передвиборча програма блоку.

Каськів заявив, що блок буде виступати за скасування імперативного мандату як форми рабства, а також за скасування депутатської недоторканності.

Пинзеник підкреслив, що для їхнього блоку влада не є метою, а чесність не є тільки гаслом. "Влада - це спосіб дати відповіді на злободенні питання сьогоднішнього дня", - сказав він.

УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування