На місце Омельченка буде 40 претендентів, а його підлеглих - 17

Вівторок, 28 лютого 2006, 11:57

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала 55 партій і блоків на вибори в депутати Київради та 41 кандидата на посаду мера Києва.

Згідно з оприлюдненими даними, розміщеними на офіційному сайті столичної влади, загальна кількість зареєстрованих кандидатів від усіх партій і блоків становить 2 тис.46 осіб. Таким чином, на кожне місце у Київраді претендують близько 17 осіб.

Зокрема, для участі в виборах до Київради зареєстровані списки: Київської міської організації Народно-демократичної партії (120 осіб), КПУ (65 осіб), "Блоку Юлії Тимошенко" (94), блоку Костенка і Плюща (31), блоку "Євген Марчук – "Єдність" (48), блоку "Наша Україна" (97).

Також зареєстровані київські міські організації: "Громадський актив Києва" (30), Селянська партія України (15), Соціалістична партія України (63), Партія регіонів (51), "Блок Леоніда Черновецького" (120), "Народний блок Литвина" (115), "Опозиційний блок "Не ТАК!" (93).

Окрім цього, на посаду мера Києва Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала 41 кандидата: 26 самовисуванців і 15 кандидатів від партій і блоків.

Згідно з оприлюдненими списками, зареєстровані кандидати-самовисуванці: Віталій Кличко, Віктор Бичихін, Олена Ботіна, Юрій Гайсинський, Вадим Гладчук, Микола Грабар, Назар Калініченко, Едуард Коваленко, Роман Козак, Тетяна Маловцева, Юрій Михальський.

Також зареєстровані: Леонід Омельченко, Олександр Омельченко(1938 р. народження), Олександр Омельченко (1977 р. народження), Леонід Осипчук, Федір Пазенко, Борис Рудницький, В’ячеслав Смірнов, Федір Судницин, Ольга Сумська, Андрій Тараненко, Олеся Товтрівська, Любов Халецька, Валентин Халецький, Микола Харченко і Леонід Черновецький.

Від партій і блоків зареєстровані кандидати: Валерій Асадчев від блока Костенка-Плюща, Олександр Афонін від Соціально-екологічної партії "Союз. Чорнобиль. Україна", Олександр Башук від Всеукраїнського об’єднання "Свобода", Михайло Гуцол від Зеленої екологічної партії України "Райдуга", Віктор Іванченко від виборчого блоку "Голос громади Києва", Юрій Кармазін від "Блоку Юрія Кармазіна", Олександр Костюк від "Всеукраїнської політичної партії – Екологія та Соціальний захист".

Адам Мартинюк балотується в мери від КПУ, Вілен Мартиросян від партії "Вітчизна", Володимир Марченко від блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція", Юрій Ніколаєв від партії "Народних рух України за Єдність", Валерій Пустовойтенко від Народно-демократичної партії, Олександр Ржавський від виборчого блоку "Блок безпартійних "Сонце", Олег Соскін від виборчого блоку "Патріоти України", Григорій Черниш від "Партії реабілітації народу України".

УНІАН

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування