Мороз поклявся, що не брав гроші в Януковича, а його людина обізвала Інтернет парканом

П'ятниця, 22 вересня 2006, 11:12

Спікер Олександр Мороз відкидає звинувачення у підкупі Соцпартії представниками Партії регіонів.

"У мене немає жодних аргументів і потреби, щоб виправдовуватися. Я своїм життям клянусь, що ні я, ні фракція не має жодних залежностей, які були сформульовані відповідними авторами фальшивки", - сказав Мороз у Верховній Раді у п’ятницю.

Так він відреагував на інформацію депутата Олега Ляшка про те, що представники Соцпартії отримали хабар у 300 мільйонів доларів від "регіоналів" за перехід до антикризової коаліції.

При цьому Мороз зазначив, що "не можна по собі міряти дії всіх".

"Жодного факту конкретного, який би підтверджував те, що заявлялося тут і що цитувалося з трибуни виступаючим не було ні разу", - сказав спікер, коментуючи інформацію Ляшка.

Він також заперечив слова Юлії Тимошенко про те, що комісія із розслідування цих фактів була створена лише з представників антикризової коаліції.

"Склад комісії був затверджений на основі регламенту, тобто на пропорційній основі. Тому звинувачувати комісію в тому, що вона продажна, це все одно, що плювати в колодязь, з якого п’єш воду", - сказав Мороз.

Він також зазначив, що записи Ляшка не можна порівнювати із записами екс-майора Миколи Мельниченка. "Я хотів би, щоб ми не плутали наклеп із ініціативою, а записи Мельниченка із фальшивкою", - додав Мороз.

Раніше представник Соцпартії Іван Бокий закликав не вірити Ляшку, як людині "із кримінальним минулим".

Він також зазначив, що інформація, поширена в Інтернет-ЗМІ про хабар, який нібито дали соціалістам "регіонали", не відповідає дійсності.

"Інтернет, ви самі розумієте, це сьогодні те саме, що написано десь на паркані... Це чутки, щоб обляпати кожного депутата, всю Верховну Раду", - сказав Бокий.

При цьому він порадив Тимошенко не займатися цією справою, бо "це заняття не для жіночої голови".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування