Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко боїться, що Україна провалить Євро-2012

Середа, 8 серпня 2007, 11:55

Радник президента Віталій Кличко висловлює занепокоєння процесом підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Відверто кажучи, я дуже боюся, щоб замість овацій нас не освистали", - сказав він в інтерв'ю газеті "День".

"Подивіться, вже минуло майже чотири місяці з того моменту, як Україна завоювала право на проведення чемпіонату Європи, але за цей час в організаційному аспекті у нас практично нічого не просунулося!", - зазначив Кличко.

"Увесь цей час чиновники ділять між собою повноваження, ось і вся підготовка", - додав він.

Кличко звернув увагу на те, що "Польща вже повним ходом почала підготовку до чемпіонату Європи".

"Більше того, там створене спеціальне міністерство для проведення чемпіонату Європи 2012 року. У нас же політики та можновладці займаються іншими справами, більш для них актуальними, ніж проведення чемпіонату Європи", - додав він.

При цьому Кличко сказав, що хотів би "нагадати їм, що якраз чемпіонат Європи - це, якщо хочете, національна ідея, яка здатна об'єднати нашу країну, це можливість залучити інвестиції, розвинути інфраструктуру, це унікальний шанс для України".

"Шанс, який ми просто не маємо права не використати", - наголосив він.

Як відомо, Кличко є лідером однойменного блоку у Київраді і одним з учасників презентації України у конкурсі країн для проведення фінальної частини Євро-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування