Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк ще малим не гасав по городах і не грав бляшанками

Середа, 5 грудня 2007, 15:18

Новий голова Верховної Ради Арсеній Яценюк у дитинстві "не грав у футбол бляшанкою".

Про це розповіла журналістам тітка новообраного спікера Мирослава Бакай, яка проживає у селі Княждвір Коломийського району Івано-Франківської області, передає УНІАН.

За її словами, мати Яценюка (з родини Бакаїв) жила у Княждворі, а потім поїхала вчитися в Чернівці, де вийшла заміж і народила Арсенія.

"Арсеній у дитинстві був хлопчик поважний не на свої літа – не гасав по городах з дітлахами й не грав у футбол м’ячем чи бляшанкою. Це йому було нецікаво – очевидно, тому, що в майбутньому хлопця чекав успіх у політиці і в дипломатії", - зауважила Бакай.

Вона також згадала, що, коли в Чернівцях, де мешкають батьки Яценюка, почалося масове облисіння дітей, Арсеній жив у дідуся-бабусі в Коломиї і деякий час ходив до міської школи №1 (восени 1988 року у Чернівцях почалось масове інтоксикаційне облисіння дітей, небувалий спалах алопецій припав на 1989 рік – було зафіксовано понад 130 випадків такого облисіння в Чернівцях).

Тітка Яценюка також сказала, що коли Арсеній не був у великій політиці, то завжди на свята з батьками приїжджав до Княждвора. А цього року – у ранзі міністра закордонних справ – побував у Коломиї на Великдень інкогніто з друзями. Тепер часом телефонує до тітки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...