Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко задоволений, але не зовсім

Неділя, 25 травня 2008, 23:24

Кандидат у мери Києва Віталій Кличко не цілком задоволений результатами виборів і вважає їх черговою щаблиною в досягненні поставлених цілей.

"Я задоволений, але не зовсім", - сказав він на брифінгу в неділю, коментуючи попередні результати виборів за даними екзит-полів.

При цьому Кличко підкреслив, що вважає отримані його політичною силою результати черговою щаблиною в досягненні тих цілей, які він поставив перед собою, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Кличко відзначив, що вибори "були ознаменовані тим, що знову використовували "каруселі", знову використовувалися всілякі "світлофори" і нові технології".

Кандидат у мери підкреслив, що всі порушення виборчого законодавства були зафіксовані. "Я думаю, що після підведення остаточних висновків, після одержання всіх результатів виборів, наш юридичний відділ дасть правову оцінку виборів і наскільки великими були фальсифікації 25 травня", - сказав він.

Оцінюючи хід передвиборної кампанії, Кличко підкреслив, що вона була характерна тим, що вперше з 2004 року в Україні "знову з'явилася цензура".

Крім того, політик підкреслив, що в день голосування була мінімальна явка виборців, кожен другий киянин не брав участь у виборах. За його словами, велика кількість порушень були зафіксовані на виборчих дільницях.

Кличко очолював блок свого імені на виборах у Київраду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування