Головного податківця по алкоголю та тютюну узяли на хабарі

Середа, 6 серпня 2008, 13:06

Під час отримання хабара працівниками Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС спільно з Генпрокуратурою затримано високопосадовця Державної податкової адміністрації України.

Зокрема, було затримано директора Департаменту контролю за виробництвом і обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА, радника податкової служби 1 рангу, державного службовця 3 категорії, під час отримання хабара в сумі 20 тис. дол.

Згадані кошти посадовець вимагав та отримав від приватного підприємця за видачу ліцензії на оптову реалізацію алкогольної продукції, повідомляє Департамент зв'язків з громадськістю МВС.

У повідомленні зауважується, що згаданий Департамент займається контролем та видачею ліцензій у сфері виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів в державі.

За даним фактом Генпрокуратурою порушено кримінальну справу за статтею 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо затриманого. Наразі здійснюється комплекс оперативно-слідчих заходів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування