Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко придумав, як потрапити в політику

Вівторок, 7 жовтня 2008, 17:15

Екс-майор держохорони Микола Мельниченко створює всеукраїнську громадську організацію і не виключає створення Партії офіцерської честі.

Про цьому Мельниченко заявив на прес-конференції, перебуваючи в Запорожжя у вівторок.

"У першу чергу я хочу знайти однодумців, знайти тих людей, які небайдужі до таких питань, як корупція, а саме корупція на місцях. На превеликий жаль, корупцію ми не викорінили, вона є", - сказав Мельниченко.

У числі своїх соратників у Запорізькій області він представив колишнього депутата Запорізької облради, що був членом депутатської комісії з питань боротьби з корупцією, а нині заступника голови Запорізької обласної громадської організації "Союз офіцерів України".

"Анатолій Шевченко погодився очолити Запорізьку обласну організацію громадського об'єднання "Перший український фронт". Це громадське об'єднання буде створено у всіх областях", - сказав Мельниченко.

За його словами, у об'єднання будуть залучати людей, готових боротися з корупцією. Також робота організації буде спрямована на боротьбу з органами влади, які захищають корупционерів.

Крім того, екс-майор держохорони повідомив, що "у випадку, якщо демагоги і корупціонери залишаться при владі", він готовий до створення партії.

"Я буду виступати за те, щоб була створена Партія офіцерської честі, яка візьме на себе відповідальність за ситуацію в країні", - зазначив Мельниченко.

Раніше в 2002 році Мельниченко намагався балотуватися в парламент за списками СПУ, однак ЦВК відмовився його реєструвати, оскільки він перебував на території іншої держави.

У 2006 році лідер СПУ Олександр Мороз відмовився брати Мельниченка в списки до парламенту, мотивуючи це тим, щоб його не ототожнювали з темою убивства журналіста Георгія Гонгадзе.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...