ШУФРИЧ ПОБИВ РУДЬКОВСЬКОГО

Четвер, 20 листопада 2008, 08:22

Екс-міністр транспорту і зв'язку Микола Рудьковський подав у правоохоронні органи заяву про напад на нього депутата від Партії регіонів Нестора Шуфрича.

За інформацією газети "Комерсант-Україна", заяву Рудьковського про здійснення протиправних дій щодо нього було зареєстровано у середу, близько 16.15, у Печерськом районному управлінні ГУ МВС у Києві.

За словами джерела газети в правоохоронних органах, Рудьковський прибув до райуправління міліції з розбитою губою й у встановленому порядку написав заяву, у якій звинуватив Шуфрича в завданні йому тілесних ушкоджень.

Виходячи з заяви Рудьковського, близько 15.00 середи, 19 листопада, Шуфрич у супроводі невідомого чоловіка (ймовірно охоронець) прибув в офіс Рудьковського в Києві.

Як сказано в документі, перебуваючи у "стані нервового збудження", Шуфрич увійшов до кабінету, де працював Рудьковський, і кілька разів ударив його в обличчя, після чого покинув приміщення.

Подавши заяву в Печерське райуправління міліції, Рудьковьский отримав напрявлення на проведення медичного огляду і, за даними видання, уже до вечора зняв побої в Центрі судово-медичних експертиз Києва.

У рамках дослідчої перевірки за цією заявою в середу були опитані тільки співробітники офісу Рудьковського, які були присутні під час інциденту.

У поясненнях його прес-секретаря Вікторії Бутенко, записаних старшим лейтенантом міліції Миколою Прокопчуком, сказано, що після того, як Шуфрич зайшов до кабінету Рудьковського, "звідти була чутна тривала розмова на підвищених тонах".

Потім, відповідно до пояснень Бутенко, "з кабінету пролунав звук пересовуваних меблів і голос Миколи Рудьковського: "Несторе, вийди!"

Бутенко також розповіла старшому лейтенанту, що чула, як Шуфрич звернувся до Рудьковського з "якоюсь вимогою чи проханням", але Рудьковский декілька разів відповів відмовою.

"Шуфрич вимагав від Рудьковского пояснити причини відмови словами "Коля, чому?" і "Коля, коли ти сидів у в'язниці, я тобі допомагав!", - зазначається наприкінці документа.

Рудьковський через свого представника від коментарів із приводу бійки з колишнім колегою по Кабміну, екс-головою МНС, відмовився. Дізнатися позицію Шуфрича виданню також не вдалося.

Як відомо, до останнього часу Рудьковський і Шуфрич були партнерами у видобуванні газу зі свердловин у Полтавській області.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування