Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ оскаржить результати "найбрудніших в історії" виборів

Понеділок, 16 березня 2009, 11:30

БЮТ заявляє про намір оскаржити у суді результати виборів до Тернопільської облради.

"15 березня 2009 року в Тернопільській області адміністративним шляхом з брутальними порушенням законодавства та Конституції проведено небезпечний фарс, який чиновники на чолі з Балогою хочуть видати за вільні вибори", - йдеться у заяві блоку.

БЮТ звертає увагу на "чисельні фальсифікації в ході голосування" і стверджує, що "реальна кількість людей, що проголосували, не перевищувала 30%, але за годину до закінчення голосування було вкинуто 20% бюлетенів".

У блоці вважають, що "ще одним свідченням масштабних фальсифікацій став начебто 2-й результат на виборах "Єдиного центру" Балоги".

"Те, що сталося у Тернополі, дозволяє нам з тривогою стверджувати, що вчора мало місце випробування тотальної системи фальсифікації голосування, яка може бути застосована і під час виборів президента, і на всіх наступних виборах", - заявляють у БЮТ.

"Це були найбрудніші і найцинічніші вибори в історії незалежної України. "Балогині діячі" показали, що можна не рахуватися з думкою українців, можна не мати ані партійних структур, ані авторитету, щоб забезпечити потрібний результат. Варто лише контролювати діяльність виборчих комісій", - додається у заяві.

Саме тому тернопільський прецедент набуває особливого значення і має бути взятий на контроль силами демократії, щоб не допустити фальсифікацій у майбутньому, попереджають у БЮТ.

"БЮТ не брав участі в шоу під назвою "тернопільські вибори" і не визнає їх результатів. Ми заздалегідь попередили про це і дякуємо нашим прихильникам - а це більша частина мешканців області – які не взяли участі у цій брудній виставі", - заявляють у блоці.

"Ми будемо оскаржувати результати цих виборів у судовому порядку. Ми ніколи не дозволимо видавати цинічні фальсифікації Балоги за думку мешканців області", - додають у БЮТ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування