Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ передумав блокувати трибуну. Бо Литвин розбушувався?

Понеділок, 2 березня 2009, 12:48

Спікер Володимир Литвин запевняє, що "ніхто не буде керувати парламентом" до тих пір, поки він знаходиться на своїй посаді.

Про це він сказав, вчергове коментуючи інформацію про ймовірне блокування трибуни парламенту фракцією БЮТ.

"Поки я голова Верховної Ради – ніхто не буде нею керувати. Це перше. І друге – якщо сама коаліція буде саму коаліцію блокувати, то коаліції завтра не буде. Ви розумієте, про що йдеться", - сказав Литвин.

"Мені ще тільки не вистачало, щоб сьогодні, коли трохи відновилася рівновага і ми виходимо на співпрацю, щоб у когось виникло бажання цей крихкий мир зруйнувати", - додав він.

"Якщо у когось таке бажання виникне – прапор в руки. Але треба подумати, що буде в сухому залишку", - зазначив спікер.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко запевнив, що фракція вимагатиме ухвалення закону щодо скасування депутатських пільг та урізання зарплат, однак не має наміру блокувати трибуну.

"Рішення з цього приводу фракція не ухвалювала. Тому питання блокування навіть не стоїть. Навпаки, стоїть питання щодо ухвалення негайного рішення, щоб не доводити ситуацію до абсурду", - сказав він.

Як відомо, у понеділок прем’єр Юлія Тимошенко заявила, що БЮТ блокуватиме трибуну парламенту до того часу, поки парламент не ухвалить рішення про зменшення депутатських зарплат і скасування їхніх пільг.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування