Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" теж хочуть, щоб Луценко взявся за Андрія Ющенка

Вівторок, 30 червня 2009, 11:17

"Регіонал" Владислав Лук'янов вимагає від міністра внутрішніх справ Юрія Луценка надати Верховній Раді інформацію про можливу причетність сина президента Андрія Ющенка до стрілянини біля ресторану "Козачок".

Про це йдеться у його заяві, розміщеній на сайті Партії регіонів.

"Ми вимагаємо, щоб результати цього розслідування стали відомі й громадськості... Ми наполягаємо на тому, щоб розслідування надзвичайної події біля ресторану "Козачок" було проведено об'єктивно і в стислі терміни", - йдеться у заяві.

"Партія регіонів не допустить, щоб цю справу сховали "під сукно", або щоб її було спущено "на гальмах", - додав "регіонал".

Як відомо, у суботу на парковці біля ресторану "Козачок" стався конфлікт між екс-заступником міністра з надзвичайних ситуацій Олександром Капітулою і бізнесменом Валі Багіровим, в результаті якого один з них здійснив 9 пострілів у повітря з пістолета.

Водночас, за даними деяких ЗМІ, стріляв син президента, який перебував у той момент в машині Багірова. Проте в МВС стверджують, що Андрія Ющенка на місці інциденту не було.

БЮТ вимагає створення у Верховній Раді тимчасової слідчої комісії для розслідування інциденту. У свою чергу у "Нашій Україні" заявили, що інформація про участь в інциденті сина президента - це провокація, спрямована на відволікання уваги від "кіровоградської справи" за участі БЮТівця Віталія Лозинського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування