Богословська: Я йду в президенти. Старий ресурс вичерпався

Вівторок, 20 жовтня 2009, 12:16

Депутат Інна Богословська висуватиметься в президенти, вважаючи, що Україна потребує "нових облич".

Про це вона заявила у своєму блозі на "Українській правді" у вівторок.

"Я йду в президенти. Усі необхідні для реєстрації документи будуть подані в ЦВК до 23 жовтня", - поділилася Богословська планами з читачами.

"Я йду в президенти тому, що під час кризи стало зрозуміло, що ті, хто перебуває при владі останні 5-10 років, нездатні змінити ситуацію на краще. Україна потребує нових облич. Замість цього нам пропонують зробити вибір "кращого з гірших", - заявила вона.

"Я братиму участь у цій кампанії тому, що Україна вичерпала весь пострадянський ресурс. І якщо ще 5 років, або, не дай Боже, 10 років країною керуватиме хтось із творців нинішньої системи беззаконня, корупції і торгівлі владою, ми безповоротно станемо злиденною країною третього світу", - упевнена претендент на президентську посаду.

За словами Богословської, "уперше за 90 днів до президентських виборів більше половини українців не хочуть голосувати за тих, хто був при владі".

"Це означає, що вибори президента 2010 стануть виборами між старим і новим. Саме тому я йду в президенти, щоб захистити людей від влади, яка розікралася, а країну – від зовнішнього поглинання. Я також як і Ви не вірю, що хтось із представників старої влади здатен розв’язати ці завдання", - стверджує вона.

"Я готова в рівній боротьбі з іншими кандидатами на посаду президента довести свій професіоналізм і відповідність усім необхідним для глави держави якостям, тому, що з 2002 року послідовно борюся за прихід нових політиків і реалізацію нових ідей", - заявляє Богословська.

Депутат нагадала, що вона і її команда запропонувала "План розвитку країни" – стратегію розвитку України на найближчі 20 років.

"За мною не стоять клани, я ніколи не розпоряджалася бюджетними коштами, але в мене великий досвід громадського діяча, політика, юриста й антикризового менеджера. І, нарешті, найголовніше – у мене є воля, характер і величезне бажання навести лад у нашій країні", - стверджує Богословська.

За її словами, "суспільству і державі необхідно повернути віру в себе, у власні сили, у здатність України самостійно вибирати свій шлях і свою долю".

"Я переконана: такі завдання може вирішити лише справді новий президент України. Він прийде до перемоги під національним прапором України, а не під "кольоровим" партійним прапором", - заявляє Богословська.

Як відомо, Богословська неодноразово брала участь у парламентських виборах у складі різних політичних сил. У Верховну Раду нинішнього скликання вона пройшла за списком Партії регіонів, в яку вже не входить.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування