Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кисельов пішов з TVi через бізнес-конфлікт?

Вівторок, 6 жовтня 2009, 10:53

Головний редактор TVi Євген Кисельов міг піти з каналу через розбіжності між його власниками.

Про це у вівторок пише газета Комерсант-Україна.

Видання пише, що мова йде про бізнес-конфлікт між власниками ТVі Костянтином Кагаловським і Володимиром Гусинським.

За словами інформованого джерела, Гусинський закликав Кагаловського купувати для трансляції на TVi медіапродукти компанії Overseas Media Productions Inc., що є виробником програм для телеканалу RTVi.

Власником Overseas Media Productions є Гусинський.

"Кагаловського це обурило. У той же час Євген Кисельов бере участь ще в декількох проектах Гусинського, зокрема на радіостанції 'Эхо Москвы' (там він є автором і ведучим щотижневої програми 'Розбір польотів'), і, як член його команди, він прийняв для себе таке рішення", – заявив співрозмовник.

Колишній заступник голови правління ТОВ ЮКОС Костянтин Кагаловський, що, за інформацією видання, зараз знаходиться в Лондоні, і був недоступний для коментарів.

Кисельов також відмовився коментувати інформацію про бізнес-конфлікт між Кагаловським і Гусинським.

"Це питання фінансово-юридичних відносин між власниками компанії. Мені з цього приводу сказати рішуче нічого", – заявив Кисельов.

Раніше в неділю, 4 жовтня, завершуючи авторську аналітичну програму "Наверху", у прямому ефірі Кисельов заявив, що має намір скласти із себе обов'язки головного редактора телеканала ТVі, а також призупинити вихід даної програми.

Своє рішення він пояснив спробою одного з власників каналу ТVі "установити одноособовий контроль над каналом, діючи при цьому жорсткими силовими методами".

Заява Кисельова застало зненацька гендиректора каналу Миколу Княжицького.

За його версією, відхід Кисельова пояснюється лише "вигіднішою комерційною пропозицією з боку телеканалу 'Інтер', на якому тележурналіст у даний час веде шоу 'Велика політика з Євгеном Кисельовим'".

Тим часом виконавчий продюсер телеканала "Інтер" Єгор Бенкендорф повідомив, що під час підписання контракту з "Інтером" Кисельова "не зобов'язували припиняти відносини з ТVі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування