Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин хоче, щоб депутати вклалися у строк

П'ятниця, 20 листопада 2009, 19:13

Спікер Володимир Литвин не виключає, що державний бюджет на 2010 рік не буде прийнятий своєчасно.

Про це він сказав на прес-конференції у Кіровограді у п'ятницю.

Литвин вважає, що в період президентської кампанії деякі політичні сили використовують трибуну Верховної Ради у власних цілях.

"У даний момент Партія регіонів критикує всі ініціативи, які виходять з Кабміну, для цього використовується нею найвища державна трибуна", - сказав він.

"Новий бюджет країни має бути прийнятий у строк, до президентських виборів, та у відповідності з новими соціальними стандартами", - зазначив спікер.

"В іншому разі, Україна отримає бюджет з мінімальною соціальною складовою, що не піде на користь українському народу", - підкреслив Литвин.

Він також висловив думку, що якби не було грипу, політики придумали б щось інше для відвернення уваги людей від реальних проблем.

"Народу закрили рот марлевими пов'язками, залякали смертельною хворобою і відвернули від насущних життєвих проблем. Зараз вже не згадують про неопалювані школи, дитячі садки, навіть про економіку не говорять з телеекранів. Політики різко стали цілителями", - сказав Литвин.

"З одного боку, я не можу заперечити нинішні дії влади, тому що мова йде про здоров'я людей, а з іншого - не можна спокійно спостерігати цей цинізм", - зазначив спікер.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування