Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко: весь світ пищить по-свинячому

Середа, 4 листопада 2009, 21:25

Президент Білорусії розцінює ситуацію навколо "свинячого" грипу як провокацію з боку фармацевтичних компаній.

Про це Олександр Лукашенко заявив у середу в київському аеропорту "Бориспіль" після прибуття з офіційним візитом в Україну.

"Це звичайна провокація фармацевтичних компаній. Це їх цінності і бажання заробити на людському горі", - заявив Лукашенко.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи не боявся глава білоруської держави летіти в Україну, Лукашенко сказав: "Чого мені боятися? Треба заспокоїтися і жити".

"По-свинячі сьогодні пищить весь світ. Білорусь і Україна в даному випадку не виключення", - сказав білоруський президент.

"Наскільки я знаю, що занедужали пневмонією у нас значно менше, ніж у минулому році. Наскільки я поінформований, така ситуація і в Україні", - зазначив президент Білорусії.

Говорячи про двосторонні білорусько-українські відносини, Лукашенко заявив, що "з Віктором (президентом України Віктором Ющенком) ми вже довго телепаємося з питаннями - починаючи від кордону і закінчуючи спільними проектами".

Президент Білорусі висловив впевненість, що Білорусь і Україна вирішать усі поставленні завдання.

Відповідаючи на питання щодо проблеми державного кордону, зокрема, ратифікації білоруським парламентом відповідного договору, Лукашенко заявив: "Проблем з білорусько-українським кордоном ніколи не було і немає".

"Все тут буде, як треба", - зазначив президент Білорусії.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування