Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко теж проти карантину на виборах

Субота, 7 листопада 2009, 14:38

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко знову заявляє, що для переносу чергових президентських виборів у країні немає підстав.

Про це вона повідомила в суботу в Ужгороді в інтерв'ю журналістам, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я ще раз хочу підкреслити, що для кожної області свій епідеміологічний поріг... Як тільки в області будь-яке захворювання досягає піку - запроваджується карантин... Тому це об'єктивний підхід, у ньому немає жодної суб'єктивної складової, і поки підстав для скасування виборів немає", - сказала вона.

Як відомо, у секретаріаті президента України вже обговорюються варіанти переносу дати виборів глави держави на травень 2010 року у випадку запровадження в країні надзвичайного стану через епідемію грипу.

Прем'єр також відзначила стабілізацію ситуації в зв'язку з епідемією грипу й ГРВІ в Закарпатській області.

"Головне, що в Закарпатській області не було виявлено лабораторним шляхом жодного захворювання на каліфорнійський грип (грип А/H1N1). Поки що усе рухається в межах сезонного грипу... і усе рухається в межах гострих респіраторних захворювань і ускладнень", - сказала вона.

"І навіть 2 померлі людини - це від звичайного грипу й ускладнень пневмонії. Саме тому можна сказати, що найстрашніша інфекція, проти якої увесь світ бореться, на сьогоднішній день, слава Богові, до Закарпатської області вона не дійшла", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування