Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко підключився до скандалу зі скасованим рейсом Wizz Air

Середа, 23 грудня 2009, 16:17
 

Українські дипломати розбираються в ситуації зі скасуванням рейсів для українців компанією Wizz Air в аеропортах Лондона і Милана.

Про це повідомив глава МЗС Петро Порошенко на прес-конференції в середу, передає Інтерфакс.

"Були дані відповідні розпорядження консульському департаменту і консульствам зокрема, у Британії і Мілані... Я не виключаю, що мною особисто будуть запрошені представники цієї авіакомпанії", - сказав він.

"Україна як держава зробить необхідні висновки, що забезпечать захист своїх громадян і відповідне поводження представників авіакомпанії щодо них", - заявив Порошенко.

Раніше повідомлялося, що 18 грудня в лондонському аеропорту Лутон, а 19 в італійському Тревізо пасажирів рейсів, що не відбули у Київ представники авіакомпанії Wizz Air видворяли з літака за допомогою поліції, собак і газових спецзасобів.

Пасажирів довгий час тримали в неведенні про долю рейсів, а потім запропонували перебронювати квитки на віддалені дати і відмовилися надавати готель і харчування.

У свою чергу авіакомпанія заявляє, що рейси були скасовані через непогоду. Також керівництво Wizz Air підкреслює, що витрати пасажирів на готель і переліт будуть компенсовані.

Докладніше читайте тут

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування