Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ПІДЕ НА ЕФІР ЗІ СВОЇМИ КАМЕРАМИ

П'ятниця, 25 грудня 2009, 16:18
Прем`єр Юлія Тимошенко у п'ятницю ввечері збирається прийти на програму "Шустер Live", у якій має взяти участь лідер регіоналів Віктор Янукович.

Про це Українській правді заявила прес-секретар Тимошенко Марина Сорока.

"Нас запрошували минулого разу на ефір, де мали бути три кандидати. Однак два кандидати, мабуть, струсили і не прийшли на ефір", - сказала вона.

"Буде дуже правильно, якщо ми також у п'ятницю прийдемо, і громадськість почує професійну дискусію між двома кандидатами в президенти, куди Україна буде рухатися далі", - зазначила Сорока.

Вона зазначила, що Тимошенко розглядає можливість запросити із собою журналістів: "Можливо, ми запросимо з собою журналістів, щоб вони побачили, як Юлія Володимирівна йде на ефір".

"Ми розглядаємо таку можливість, щоб потім громадськість побачила, як прем'єра, можливо, не пускають, або як хтось забоягузничав і не прийшов на ефір. Я думаю, що камери не будуть зайвими", - зазначила прес-секретар прем'єра.

Джерела "Української правди" в Партії регіонів повідомили, що Янукович поки не дав офіційної згоди на прихід в ефір. Раніше про це заявляла Ганна Герман, але офіційного підтвердження від штабу Регіонів у Шустера досі немає, сказав співрозмовник.

Разом з тим, Герман офіційно підтвердила 100% участь Януковича у п'ятничному ефірі. За її словами, лідер регіоналів готовий до приходу на ефір Тимошенко.

"Ми готові на вже погоджений формат. Якщо Тимошенко прийде в студію, то нехай приходить. Нам не звикати до скандалів, але скандал - це не професія Януковича. Це професія Юлії Тимошенко", - сказала вона.

На питання, чи узгоджувалися списки журналістів, допущених до ефіру з Януковичем, вона відповіла: "Наш лідер буде відповідати на питання всіх журналістів, у яких ці питання є".

Також УП стало відомо, що на ефір до Шустера має намір прийти Михайло Бродський.

Як відомо, 18 грудня у програмі "Шустер live" взяла участь Тимошенко, 25 грудня в ефір очікують Януковича. Йому запропонують до обговорення ту саму тему, що й 18 грудня Тимошенко - "Пріоритети країни" та той же хронометраж - 120 хвилин ефірного часу. 

Після цього Сорока висловила сподівання, що на шоу запросять разом з Януковичем і Тимошенко.

У свою чергу, піар-директор Савік Шустер Студіо Каріна Палаєва заявила, що"Шустер live" не погодилась на участь Тимошенко в ефірі в цю п'ятницю, але має намір ще раз запросити всіх трьох лідерів на один з наступних випусків.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: