Тимошенко не знайшла відповіді, як оплачує оренду свого будинку

Вівторок, 29 грудня 2009, 12:51
 

Прем'єр Юлія Тимошенко пропонує через суд дізнатись, чому в її декларації напроти графи "виплата за договорами найму" стоять прочерки, незважаючи на те, що вона орендує будинок.

Про це вона сказала, реагуючи на відповідне питання під час підсумкової прес-конференції у вівторок.

"Сьогодні можна спокійно кожному кандидату в президенти, якщо щось в декларації не так, звернутися до суду і отримати судове рішення. Я за свою декларацію, яку я подала в ЦВК, за кожну цифру буду відповідати. Якщо є сумніви - суд, прокуратура і ми звітуємо", - зазначила Тимошенко.

Вона додала, що поки що жоден з кандидатів в президенти, "якби побачили в декларації якісь проблеми, вони були б в суді".

Відповідаючи на уточнююче питання про те, що в декларації стоять прочерки, а сама прем'єр раніше заявляла, що винаймає будинок, в якому мешкає, вона зазначила:

"Якщо там стоять прочерки - там стоять прочерки. Якщо стоять цифри - значить цифри".

Тимошенко також відмовилась відповідати кому і скільки вона сплачує за оренду будинку.

"Я пропоную вам просто читати декларацію і дивитися на ці цифри. Що цієї декларації мені немає чого додавати. Нічого жареного: Міжигір'я, Безрадичей ви в моїй декларації не знайдете. Не тому, що я їх туди не вписала, а тому що у мене їх немає", - наголосила вона.

"Якщо потрібне додаткове журналістське розслідування, я відкрита до таких речей. Будучи прем'єром ні я, ні моя родина жодного шматка державної землі, як це зробив Янукович, як у нашого президента 13 гектарів київської землі, у мене такого немає у власності, а не в декларації", - водночас додала Тимошенко.

Раніше, відповідаючи на питання, про її будинок. Тимошенко заявляла, що і її будівля, і будівля, в якій мешкає її донька, орендовані.

Водночас в самій декларації у графі про виплати за договорами найму стоять прочерки.

Інший кандидат Віктор Янукович також не відповів на запитання про неточності в його деклараціях.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...