Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко закликав опонентів до чистоти

Вівторок, 29 грудня 2009, 14:41
 

Президент Віктор Ющенко закликає кандидатів у президенти вести свої виборчі кампанії коректно.

Про це сказала прес-секретар президента Ірина Ванникова на брифінгу у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Президент Ющенко закликає всіх кандидатів у президенти поважати громадян України, і вести свої політичні кампанії коректно", - сказала прес-секретар.

За її словами, президент вважає, що в демократичній державі необхідно суворо дотримуватися принципів відповідальності влади перед її громадянами.

На думку Ющенка, вибори в країні - не шоу, і не змагання піар-команд, а звіт політиків перед суспільством і конкуренція ідей, як краще забезпечити добробут громадян, як відстояти національні інтереси України.

За словами Ванникової, громадяни України чекають реальних пропозицій на майбутнє і конкретні звіти, що зроблено політиками за останнім часом.

Вона підкреслила, що Ющенко вважає, що передвиборна дискусія повинна вестися чесно, без образи опонентів.

"На жаль, далеко не всі кандидати здатні дотримуватися таких принципів відповідальних політиків. Так, останнім часом ми стали свідками використання брудних технологій, неправди і відкритого перекручування фактів, при цьому за державний рахунок", - сказала Ванникова.

Як один із прикладів брудних технологій, вона назвала появу в ЗМІ нібито угоди між президентом Віктором Ющенком та лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

"Саму можливість такої домовленості спростовує як глава держави, так і лідер опозиції. Однак фальшивку намагаються використовувати і далі", - зазначила Ванникова.

Так, вона нагадала, що президент попросив генпрокурора провести ретельну перевірку за фактом оприлюднення в ЗМІ недостовірної та брехливої інформації та в десятиденний термін дати відповідь.

Ванникова підкреслила, "що за умови свободи слова, свободи вибору цей бруд забруднить самих факторів цих технологій".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: