Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК не залишить Тимошенко у спокої

Вівторок, 29 грудня 2009, 17:27
 

ЦВК оскаржить рішення Київського апеляційного адмінсуду, яким було скасовано попередження ЦВК кандидату в президенти Юлії Тимошенко.

Про це журналістам заявив член ЦВК Михайло Охендовський, повідомляє УНІАН.

За його словами, текст апеляційної скарги зараз готується ЦВК, і вона буде подана у вівторок чи в середу, тому що термін апеляційного оскарження спливає 30 грудня.

ЦВК мотивує оскарження рішення суду тим, що рішення комісії є законним і прийнято на основі повного та всебічного дослідження матеріалів, які викладені у скарзі кандидата на пост президента Василя Противсіх.

Як відомо, 24 грудня ЦВК оголосила Тимошенко попередження за залучення до виборчої агітації підлеглих, службового транспорту та інших ресурсів.

ЦВК визнала дії Тимошенко з ведення передвиборчої агітації під час робочої поїздки до Чернігова 17 грудня неправомірними.

Попередження було винесено за скаргою Противсіх, в якій він зазначав, що поїздка Тимошенко була офіційною і виключала проведення передвиборчої агітації.

Але, за його словами, під час поїздки Тимошенко зустрічалася з виборцями і вела агітацію проти кандидата у президенти Противсіх.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: